Zeeland

ELMARE | WOLKE 2019

Vorige Artikel 3 van 9 Volgende
€ 11,99 (inclusief 21% btw)

Wolke 2019

Wel of geen Wolken aan de horizon deze Zeeuwse rose 2019 is een voltreffer!
Opgebouwd uit de Dornfelder & Rondo druif laat deze rose in het glas dierct zijn zachte kant zien.
Heerlijk fris zchte rose die zelfstandig maar ook in de combinatie met en salades of een mooie lichte pastamaaltijd uitstekend in zijn kracht wordt gezet. Vanuit ons proefpaneel lregen we ook terug ' Mooi glas voor pannetje Mosselen'!

Wijnboerderij Catharinahoeve

Wijnboerderij Catharinahoeve is gevestigd in het pittoreske Groede, regio Zeeuws-Vlaanderen. Op dit Zeeuwse landgoed is een behalve een wijnboerderij, een compleet gemengd boerenbedrijf gevestigd. Vanuit de visie wordt er op duurzame wijze gewerkt, zodat ook de generaties mogen genieten van onder andere de (h)eerlijke stille wijnen van het landgoed.
Momenteel staan er ongeveer ca. 1,5 ha druivenstokken waar een 6 tal druivenrassen worden geteeld. Deze vormen de basis voor rode, witte, rosé en tevens wordt er een portachtige specialiteit (opname najaar 2020) gemaakt vanuit eigen walnotenbomen! Bijzonder is ook dat er dagelijks hard wordt gewerkt, buiten de vrijwilligers om, door de medewerkers van zorginstelling Juutsom.
Ieder die ooit in Zeeland is geweest zal direct terug gaan naar de herinnering bij het nemen van de eerste slok, voor diegene die nog nooit in Zeeland zijn geweest zeggen wij van Nederlandse Streekwijnen begin met een mooi glas van Catharinahoeve dan komt het bezoek vanzelf...
 

 

 

Specificatie Omschrijving
Naam Wolke 2019
Wijnhuis Wijnboerderij Catharinahoeve (Elmare)
Plaats Waterlandkerkje ( Zeeland)
Druifsoort Dornfelder & Rondo
Oogstjaar 2019
Inhoud 750cl
Aantal 1
Prijs per fles € 11,99
© 2019 - 2021 Nederlandse Streekwijnen | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel