PROVINCIE PROEVERIJ

Regelmatig krijgen wij het verzoek van onze Nederlandse wijnliefhebbers een doosje "van alles wat" samen te stellen uit een specifieke provincie. "Waar gaat dan de voorkeur naar uit?", vragen wij dan. Waar wil je de wijn bij inzetten, etc.
"Kijk maar, ik vertrouw je", zijn de meeste reacties die wij terugkrijgen. Echter vaak ligt de verklaring in lijn van bijv. onze eigen provincie, de provincie waar we op vakantie naar toegaan c.q zijn geweest, de provincie waar mijn familie vandaan komt of onze vrienden die van het weekend komen uit die provincie.

Bovenstaande was voor ons meer dan voldoende aanleiding om per beschikbare provincie een 'Provincie proeverij' aan ons assortiment toe te voegen. Voorwaarde voor Nederlandse Streekwijnen is, dat er minimaal 2 wijnhuizen in de specifieke provincie vertegenwoordigd zijn in ons aanbod.

Net als gewoon een lekker gevarieerde mix doos van 6 flessen, zoals jij van ons gewend bent, stellen wij ook deze proeverij zorgvuldig samen, rekening houdend met het seizoen, de beschikbaarheid van de wijnen en het aanbod seizoensproviand. De kans is groot dat er  een 'onbekende' wijn bij zit, die wij (nog) niet op onze website hebben staan, leuk toch! Kortom een leuke proeverij uit een specifieke provincie staat garant voor een mooi glas met een duidelijk verhaal. Geniet ervan!

© 2019 - 2024 Nederlandse Streekwijnen | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel

Beste wijnliefhebber, leuk dat je op onze site bent! Let op, wij verkopen alleen wijn aan personen van 18 jaar of ouder.