Domein Holset

Ergens in 2008 liepen Marianne & Erik Leferink tegen een vervallen boerderij aan in het schilderachtige, romantische dorpje Holset aan . Aan voorzijde van de boerderij het dorpje Holset aan de achterzijde zo ver het oog reikt het typische Zuid-Limburge heuvellandschap.
Erik kwam op het idee, mede omdat de grond stenig en vol mineralen bevat om daar druiven te gaan verbouwen......
Anno 2020 is de leiding in handen Kirsten Abels, behalve haar zeer uitgebreide kennis van wijn is haar kracht ook  de koppeling gastronomie met deze unieke mousserende wijnen. De ambitie is dan ook niet voor niets het BruisendWijnhuis van de Lage Landen te maken. Eerlijk = eerlijk..... vanuit onze kant een logische gezonde ,haalbare uitdaging! 
Momenteel worden er de volgende  druivenrassen  verbouwd  Cabernet Blanc, Souvignier Gris, Johanniter en Chardonnay.
Het domein bevat 6.5 Ha ( 2.5 ha Holset, 4 ha in nabij gelegen Vijlen) en worden er 4 onderscheidende mousserende wijnen aangeboden die vervaardigd worden via de Traditionele Methode inclusief een 2de gisting op de fles, afhankelijk van de variant volgt een rijping tussen de 12 en 30 maanden ' Sur Lie'.
Proef en laat u meenemen naar deze unieke mousserende wijnen uit Zuid-Limburg.
Aangename bijkomstigheid is dat behalve de wijnen, Domein Holset ook een B & B is ......in onze ogen een perfecte combinatie in dit zuidelijke puntje van Limburg.

 

 

500 LIKES = 5 DAGEN UNIEKE ACTIES, ELKE ACTIE 50 DAGEN GELDIG!
Hoeve Nekum 6 halen= 5 Betalen 

© 2019 - 2020 Nederlandse Streekwijnen | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel