Utrecht

De provincie Utrecht is de een na kleinste van Nederland en ligt zeer centraal in ons land. Deels behoort het tot de Randstad maar aan het oostelijke gedeelte van deze provincie zijn diverse grote, uitgestrekte natuurgebieden te vinden die de verbinding maken naar onder ander de Veluwe.
Het inwonersaantal ligt het rond de 1.5 miljoen, met name een sterke concentratie in de zeer levendige hoofdstad Utrecht. Tevens vinden wij het grootste, drukst bezochte trein knooppunt van Nederland midden in het ultra moderne winkel & culterele gebied Hoog Catharijne.

Vanuit de provincie Utrecht hebben wij een samenwerking met:

Bruis & Ketel

Bruis & Ketel is gevestigd in Culemborg naast het station.

Domein tussen Rug en Rijn

Domein tussen Rug en Rijn bevindt zich in Elst op de Utrechtse Heuvelrug en bevat meerdere percelen. Een leuke bijkomstigheid is dat de eigenaar (de familie Crone) ook voorzitter is van de Nederlandse Vereniging van Nederlandse Producenten.

De volgende rassen worden onder andere geteeld in Utrecht: Souvignier Gris, Johanniter, Cabernet Cortis, en Marechal Foch.

Thuis genieten van deze wijnen is subliem maar gewoon naar de wijngaarden toe gaan is een unieke beleving.
Ontdek, Proef en Beleef via Nederlandse Wijntoer onze aangesloten wijnhuizen in Utrecht

© 2019 - 2024 Nederlandse Streekwijnen | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel

Beste wijnliefhebber, leuk dat je op onze site bent! Let op, wij verkopen alleen wijn aan personen van 18 jaar of ouder.