Wijngaard Naescas

Helaas..........

Al alle mooie dingen komt soms ook wel onverwacht een eind.
Wijngaard Naescas maakte deel uit van een groot perceel waar ook andere diverse bedrijven deel vanuit maken, de huidige grondeigenaar heeft het totale perceel echter van de hand gedaan aan een nieuwe buitenlandse inversteerder.

Deze heeft besloten dat de grond van de Wijngaard een andere commerciele bestemming gaat krijgen met andere woorden er komen geen nieuwere jaargangen van deze toch wel bijzondere en vooral lekkere wijnen uit Zuid Holland van onze wijnmaker Jeroen Wismans.
Hoe nu verder....?
In overleg met Jeroen gaan wij blijven wij beide rode varianten opgebouwd uit de Regent druif  (voorlopig) voeren, de andere varianten zijn niet beschikbaar via ons.
Jeroen heeft echter aan ons wel aangeven dat hij 'ergens' in Nederland wellicht in de nabije toekomst een bestaande wijngaard wil gaan overnemen zodat zijn vakmanschap, passie gelukkg niet verloren gaat voor onze Nederlandse wijnliefhebbers.

We houden u op de hoogte! Jeroen in ieder geval bedankt voor onze uitsekende samenwerking onder de wijnvlag Naescas namens Nederlandse Streekwijnen.

Over Wijngaard Naescas

Sedert 2004 komen er mooie, ronde wijnen van Wijngaard Naescas uit Ter Aar, in Zuid-Holland. Het lijkt een aparte naam voor de wijngaard in het nuchtere Zuid-Holland, echter komt de naam voort uit de verbastering van 'Naast Cats' dus eigenlijk wel logisch.
Vanaf 2017 zijn Jeroen en zijn compagnon Lotte de trotse eigenaren van deze wijngaard waar de Regent, Rondo, Palatina en de Solaris druif worden verbouwd. Er wordt gewerkt volgens de biologische principes en ondanks/dankzij de toch wel aparte bodemstructuur voor de wijnbouw laten de wijnen van 2018 zich gewoon echt kwalitatief goed zien. De etiketten zijn een mooi eerbetoon aan de oorspronkelijke Nederlandse sector die daar alom vertegenwoordigd is.

Waar vind je Wijngaard Naescas?

In Zuid-Holland.


Locatie Wijngaard Naescas

Waar zijn de wijnen van Wijngaard Naescas te koop?

Helaas zijn de wijnen niet meer te koop.

© 2019 - 2024 Nederlandse Streekwijnen | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel

Beste wijnliefhebber, leuk dat je op onze site bent! Let op, wij verkopen alleen wijn aan personen van 18 jaar of ouder.