Wijndomein De Koen

De thuishaven van Wijndomein De Koen is Langedijk, dit was in het verleden een belangrijk tuinbouwgebied. De groenten werden verbouwd op duizenden eilandjes, die bemest werden met de bagger uit de sloten. In dit eilandenrijk was één akker die wat hoger lag dan de andere akkers en deze akker had de naam ‘De Koen'.

Over Wijndomein De Koen

Eind vorige eeuw is er gestart met het wijn maken met eigen druiven uit de kas, later werd er een klein aantal stokken geplant van het Regent ras. Uiteindelijk is door de jaren heen diverse percelen bijgekomen tot momenteel een oppervlak van 2 hectare waar 9 verschillende rassen worden geteeld.
Dagelijks is de familie de Boer aan het werk op De Koen, uiteraard in de hoogtij dagen van het wijnseizoen staan hun kennissen paraat om ook de handen uit de mouwen te steken.

Waar vind je Wijndomein De Koen?

In Noord-Holland.

Locatie Wijndomein De Koen 

 

 

 

Waar zijn de wijnen van Wijndomein De Koen te koop?

De wijnen van Wijndomein De Koen zijn uiteraard bij Nederlandse Streekwijnen te koop. Kijk hieronder voor ons assortiment.

© 2019 - 2024 Nederlandse Streekwijnen | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel

Beste wijnliefhebber, leuk dat je op onze site bent! Let op, wij verkopen alleen wijn aan personen van 18 jaar of ouder.