Zeebanket

Zeebanket

Zeebanket, Vis specaliteiten, Noordzee delicatessen?

Elke streek in Nederland heeft zijn eigen benaming in de loop der eeuwen tot zich genomen als verzamelnaam voor al het voedsel wat met name in onze Noordzee leeft. In onze vaderlandse geschiedenis vormt de totale zoutwater visserij een belangrijke aspect in ons cultuur, ondanks de diverse afsluitingen mede door de noodzakelijke waterkeringen blijft in de ouderwetse vissersgebieden gewoon het 'vissersbloed' generatie op generatie stromen.
Onze Noordzee is zeer divers bewoond qua vissoorten tevens is de variatie schaal & schepldieren ook toegenomen de laatste jaren.
Wij van Nederlandse Streekwijnen vinden het dan ook geheel terecht dat wij ook hier op voorhand een mooie selectie Nederlandse wijnen overzichtelijk laten zien.
Eerlijk= eerlijk, zelf gevangen met een hengel vanaf een pier/strekdam of gewoon vanaf het strand een maaltje maatse vis met een mooi glas erbij...tsjaa veel mooier kan het leven niet zijn.
 

 

per pagina
    1 - 60 van 71 resultaten
  • 1
  • 2
© 2019 - 2024 Nederlandse Streekwijnen | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel

Beste wijnliefhebber, leuk dat je op onze site bent! Let op, wij verkopen alleen wijn aan personen van 18 jaar of ouder.