Wijngaard Thaborhoeve

Friesland smaakt naar meer! Het is de veelzeggende slogan op de website van Wijngaard Thaborhoeve en tevens mini-camping uit het Friese dorpje Tirns. In deze zeer kenmerkende omgeving van het Friese landschap, aan de rand van het dorp ligt deze wijngaard op een terp.

Over Wijngaard Thaborhoeve

Het spreekt voor zich dat de Solaris, Johanniter, Souvignier Gris en de Cabernet Cortis de belangrijkste druivenrassen zijn op deze kleinschalige wijngaard. De huidige eigenaren Pieter & Marrit besloten in 2019 om hun eigen droom waar te maken en verhuisden van Leeuwarden naar het regionale platteland. De reeds bestaande wijngaard werd direct omarmd en langzaam maar zeker komt deze weer volledig in zijn kracht, wat al geresulteerd heeft in 2 mooie varianten, namelijk de Sinne en de mousserende Warrelwijn.

Waar vind je Wijngaard Thaborhoeve?

In Friesland.

Waar zijn de wijnen van Wijngaard Thaborhoeve te koop?

De wijnen van Wijngaard Thaborhoeve zijn uiteraard bij Nederlandse Streekwijnen te koop. Kijk hieronder voor ons assortiment.

© 2019 - 2024 Nederlandse Streekwijnen | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel

Beste wijnliefhebber, leuk dat je op onze site bent! Let op, wij verkopen alleen wijn aan personen van 18 jaar of ouder.