Wijngaard De Deelgaarderberg

Op het hoogste punt van Maria-Hoop (49,5m boven NAP) ligt deze wijngaard met deze symbolische naam.
Het dorpje Maria -Hoop, lokaal beter bekend als De Deelgaard ligt tegen de grens van Duitsland op het smalste stukje van Nederland, met de auto binnen 30 minuten vanuit Belgie naar Duitsland.

Over Wijngaard De Deelgaarderberg

In 2003 besloten Jos & Nicole Wilms-Gielkens te starten met een wijngaard, na door de jaren heen op diverse percelen ( los van elkaar) in de omgeving is de capaciteit uitgebreid naar op jaarbasis een kleine 4000 flessen authentieke Limburgse wijn.
Anno 2021 is het bijzondere dat dit wijngoed zowel de Klassieke rassen ( o.a Auxerrois, Pinot Blanc & Dornfelder ) alsmede Nederlandse rassen teelt ( o.a Rondo, Regent & Solaris) .
Achter bij de prive woning is een heuse vinotheek alsmede een zeer uitgebreide wijnmakerij gesitueerd in een grote betonnen kelder!

Waar vind je Wijngaard De Deelgaarderberg?

In Limburg.

Locatie Wijngaard De Deelgaarderberg

Waar zijn de wijnen van Wijngaard De Deelgaarderberg te koop?

De wijnen van Wijngaard De Deelgaarderberg zijn uiteraard bij Nederlandse Streekwijnen te koop. Kijk hieronder voor ons assortiment.

© 2019 - 2024 Nederlandse Streekwijnen | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel

Beste wijnliefhebber, leuk dat je op onze site bent! Let op, wij verkopen alleen wijn aan personen van 18 jaar of ouder.