Wijngoed Montferland

Diep in de Achterhoek in de heuvels van het Montferland, op het boerenland in het buurtschap Wals nabij Gendringen ligt deze onwaarschijnlijke rustig gelegen wijngoed van de familie Masselink.

Over Wijngoed Montferland

Gestart in 2004 met een nieuwe uitdaging vanuit de varkenshouderij is de familie op eigen landgoed begonnen met de aanplant van de Nederlandse rassen. In de loop der jaren, met het in gebruik nemen van een wijnkelder, professionele wijnmakerij en een compleet wijnhuis in combinatie met 4 ha waar 14.000 wijnstokken op staan, is het gewoon een moderne, grote speler in onze Nederlandse wijnlandschap geworden.
De laatste jaren worden de varianten van dit wijngoed steeds bekender buiten de grensstreek om, hoog tijd dat elke Nederlandse wijnliefhebber kennis gaat maken met deze heerlijke oer Nederlandse varianten waar de Achterhoekse gastvrijheid gewoon te proeven is in het glas!

Waar vind je Wijngoed Montferland?

In Gelderland.

Locatie Wijngoed Montferland

Waar zijn de wijnen van Wijngoed Montferland te koop?

De wijnen van Wijngoed Montferland zijn uiteraard bij Nederlandse Streekwijnen te koop. Kijk hieronder voor ons assortiment.

© 2019 - 2024 Nederlandse Streekwijnen | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel

Beste wijnliefhebber, leuk dat je op onze site bent! Let op, wij verkopen alleen wijn aan personen van 18 jaar of ouder.