Wijngoed Raar Saint Remi

Wijngoed Raar Saint Remi

Qua naam wellicht niet meteen de assocatie met een oprechte wijngaard in Zuid-Limburg, maar wie zich in de achtergrond van de eigenaren ( Josje en Arno Claessens ) verdiept begrijpt/voelt/proeft meteen de logica van de totale naamvoering.
Vanaf 2015 ( jaar eerste oogst ) hebben  de geboren en getogen Meerssenaren stapje voor stapje het totale wijngoed en bijhorende wijnmakerij uitgebouwd tot een compleet wijngoed van maar liefts 2.5 hectare op maar liefts 4 verschillende locaties waar in totaal rond de 6500 wijnstokken momenteel staan.
Vanuit de diverse druivenrassen die verbouwt worden zijn de Pinot noir, Regent, Pinot Blanc, Pinot Gris, Chardonnay en de Sylvaner wellicht de bekenste namen maar ook de minder bekende rassen als de Scheurebe en de Pinot Meunier vinden we terug op de diverse percelen.

Mocht u ooit in de buurt van Meerssen zijn in Zuid-Limburg, twijfel dan niet en maak aub kennis met deze zeer gastvrije familie en het 'mooie glas'


 

© 2019 - 2022 Nederlandse Streekwijnen | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel

Beste wijnliefhebber, leuk dat je op onze site bent! Let op, wij verkopen alleen wijn aan personen van 18 jaar of ouder.