Biologische Wijngaard El Placer

Wijngaard El Placer wij horen u denken? El Placer rare naam ....maar toen wij met de sympathieke wijnmaker Johan in gesprek gingen werd ons zowel de naam als zijn totale biologische opvatting geheel duidelijk.

Over Wijngaard El Placer

De wijngaard is gelegen aan de rand van Lelystad op een 'beschermd gebied' m.b.t. ontwikkeling door de mens met andere woorden de natuur heeft hier al die jaren vrij spel gehad en ook in de toekomst blijft dit geborgen.
Vanaf 2000 zijn Johan & Lidwien dagelijks op de wijngaard aan het werk waar met name de Regent en de Rondo druif wordt verbouwd.
Wij hebben de diverse biologische wijnen geproefd en waren onder de indruk van de logica in de balans structuur in het glas, vooralsnog hebben wij diverse rode varianten opgenomen, maar richting het voorjaar gaat er als het aan ons ligt zeker ook andere stille varianten worden toegevoegd.

Waar vind je Biologische Wijngaard El Placer?

In Flevoland.

Waar zijn de wijnen van Biologische Wijngaard El Placer te koop?

De wijnen van Biologische Wijngaard El Placer zijn uiteraard bij Nederlandse Streekwijnen te koop. Kijk hieronder voor ons assortiment.

© 2019 - 2024 Nederlandse Streekwijnen | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel

Beste wijnliefhebber, leuk dat je op onze site bent! Let op, wij verkopen alleen wijn aan personen van 18 jaar of ouder.