Nederlands Wild

Nederlands wild

Najaar!

Ja Nederlandse wijnliefhebbers tijdens het najaar komt het aanbod van Nederlands wild ook gelukkig weer op gang. Meestal pas vanaf oktober maar bij de betere poelier is vanaf begin september weer het eerste Nederlandse wild beschikbaar. De laatste jaren is het aanbod en ook de particuliere interesse van  het wild van Nederlandse bodem (voornamelijk van De Veluwe met uitloop naar De Achterhoek) aanzienlijk toegenomen. Waar in het verleden vooral konijn, haas, wild zwijn en hert de klassieke soorten waren, zien wij duidelijk een opmars naar de damhert, ree, diverse gevogelte zoals de eend, gans, kwartel, patrijs en natuurlijk de fazant.
Klassiek in de roomboter met cranberry saus, palet met diverse kleine stukjes wild, verwerkt in een salade, mooie ...bout uit  de oven?  Eerlijk = Eerlijk bereidt het vooral naar eigen inzicht, neem de tijd ervoor want tijdens het bereiden alvast een klein glaasje wijn erbij maakt de mis an place helemaal af.
Kortom de najaar Wijn & Proviand staat geheel in het teken van uitmuntende kwaliteit Nederlands wild in combinatie met een heerlijke Nederlandse wijn. Om het voor u iets gemakkelijker te maken hebben wij alvast in overleg met onze wijnhuizen een kleine voorselectie gemaakt. Geniet ervan!

© 2019 - 2024 Nederlandse Streekwijnen | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel

Beste wijnliefhebber, leuk dat je op onze site bent! Let op, wij verkopen alleen wijn aan personen van 18 jaar of ouder.