Nederlands Wild

Najaar !
 

Ja Nederlandse wijnliefhebbers met het najaar in aantocht komt het aanbod van Nederlands wild ook gelukkig weer op gang.
Officieel wordt  de start vastgesteld de laatse jaren in  oktober  maar bij de betere poelier is vanaf begin september weer het eerste Nederlandse wild weer beschikbaar.
De laatste jaren is het aanbod en ook de particuliere interesse van  het wild van Nederlandse bodem ( voornamelijk De Veluwe met een uitloop naar De Achterhoek ) aanzienlijk toegenomen. Waar in het verleden vooral konijn, haas, wild zwijn, hert  de klassieke soorten waren zien wij duidelijk een opmars naar de damhert, ree, en diverse gevogelte zoals de eend, gans, kwartel, patrijs en natuurlijk de fazant.
Klassiek in de roomboter met granberries saus..., palet met diverse kleine stukjes wild...., verwerkt in een salade,... mooie bout uit  de oven...?  Eerlijk = Eerlijk bereidt het vooral naar eigen inzicht, neem de tijd ervoor want tijdens het bereiden alvast een klein glaasje wijn erbij maakt de mis an place helemaal af:)
Kortom de najaar  Wijn & Proviand staat van ons geheel in het teken van het mooie uitmuntende kwaliteit van ons Nederlands wild in combinatie met een heerlijke Nederlandse wijn.
Om het voor u iets makkelijker te maken hebben wij alvast in overleg met onze wijnhuizen een kleine voor selectie gemaakt.
Geniet ervan!
Bij het Nederlands wild drinken wij natuurlijk een mooie Nederlandse wijn.

© 2019 - 2023 Nederlandse Streekwijnen | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel

Beste wijnliefhebber, leuk dat je op onze site bent! Let op, wij verkopen alleen wijn aan personen van 18 jaar of ouder.