Nederlandse wijntoer

EEN WIJNTOER MAKEN IN NEDERLAND...

Dat kan! Nederlandse Wijntoer heeft voor u, samen met door ons speciaal geselecteerde wijnhuizen, compleet verzorgde wijnreizen samengesteld in heel Nederland. Eén met de natuur, unieke Nederlandse wijnen proeven, lunchen bij de wijnboer en een rondleiding op de wijngaard. Geniet met een groep vrienden of familie. Hoe gelukkig kan je zijn! Bekijk snel ons aanbod.

Nederlandse Wijntoer biedt een geheel compleet wijnarrangement van 1 dag; u bezoekt hierbij minimaal 2 wijnhuizen, heeft 2x een proeverij, krijgt 2x rondleiding en geniet van een uitgebreide lunch op een wijnhuis. Ook een 2-daags arrangement is mogelijk. We stemmen dit geheel af op uw wensen, vraag hiervoor naar de mogelijkheden.

Nederlandse Wijntoer komt bij de wijnboeren thuis, komt op de wijngaarden, weet wat er speelt in het seizoen. Staat achter de denk- en werkwijze van deze met zorg gespecialiseerde vaklieden die dagelijks met veel liefde, geduld en passie aan het werk zijn om te komen tot een unieke Nederlandse fles wijn. Van ‘Druif tot en met Botteling’ vindt 100% traceerbaar plaats op Nederlands grondgebied bij de bij ons aangesloten wijnboeren.

Laat u verrassen door onze arrangementen! Bekijk een greep uit ons aanbod via onderstaande flyer.
Voor vragen en of boekingen zijn wij altijd bereikbaar, voorkeur via info@nederlandsestreekwijnen.nl

Nederlandse Wijntoer
Bel ons: 06 47 81 31 04

Nederlandse wijnreizen

 

© 2019 - 2023 Nederlandse Streekwijnen | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel

Beste wijnliefhebber, leuk dat je op onze site bent! Let op, wij verkopen alleen wijn aan personen van 18 jaar of ouder.