Ambassadeurs

Ambassadeurs met Hoofdletter A zijn onze zakelijke realties die prominent met Nederlandse wijn aan het werk zijn.
Voorheen noemde wij op deze pagina al onze relaties maar helaas dat gaat niet meer:) maar wij zijn zwaar vertegenwoordigd in alle segmenten.

Gastronomie t/m Eetcafe
Restaurant van ** tot en met het gezellige eetcafe op de hoek, diverse sommeliers zetten dagelijks met de chef kok de mooiste paring voor de gasten klaar tevens een aanzienlijk aantal varianten gewoon op de vastere wijnkaart.
Wij geven u graag advies voor het onderscheidende, margerijke aanbod, exclusiviteit wat ook in uw positionering past.

Horeca
Wijnbar, Grand Cafe, dag zaak  natuurlijk hebben wij daar ook een meer dan gevarieerd aanbod voor elk formule, geheel afgestemd op uw gasten en marktgebied.

Catering 
Structureel of thematische inzet bij een speciefiek evenement, vele collega's gingen u reeds voor. Door onze uitstekende samenwerking met onze wijnhuizen weten wij altijd waar  actuele beschikbare voorraad aanwezig is tegen uiteraard de allerbeste totaal condities. Van 50 tot 3500 flessen u vraagt, wij regelen het!

Speciaalzaken
Natuurlijk mag Nederlandse wijn niet in u rand assortiment ontbreken, de detailhandel blijft tenslotten ten allen tijden een van de belangrijkste verkoop kanalen zeker in de Vis, AGF, Kaas & Noten, Poelier en de ouderwetse Slagerijen.
Ook hierin geven wij u graag advies om te komen tot een succevolle contructieve samenwerking wat  u positie in uw marktgebied alleen maar versterkt als speciaalzaak.

Retail ( Grootwinkelbedrijf)
In overleg met onze wijnhuizen heebn wij 12 maanden per jaar een zeer scherp aanbod waar u als ondernemer, category manager gewoon het compete wijnschap structureel op een succesvollere manier inricht.
Mede door onze achtergrond weten wij als geen ander dat GWB meters gewoon direct zichzelf moeten verkopen en ja dat gebeurt dan ook.


B2B Relatie 
De afgelopen jaren zien wij een serieuze toename in het mogen verzorgen van relatie geschenken bij diverse beurzen en of evenementen, geen probleem wij hebben altijd meer dan voldoende beschikbare voorraad bij onze wijnhuizen staan om ook zeer snel serieuze aanvragen te leveren op centrale locaties.

© 2019 - 2023 Nederlandse Streekwijnen | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel

Beste wijnliefhebber, leuk dat je op onze site bent! Let op, wij verkopen alleen wijn aan personen van 18 jaar of ouder.