Ambassadeurs

Ambassadeurs met hoofdletter A zijn onze zakelijke relaties die prominent met Nederlandse wijn aan het werk zijn.
Voorheen noemden wij op deze pagina al onze relaties, maar helaas dat gaat niet meer. Wij zijn goed vertegenwoordigd in alle segmenten.

Gastronomie t/m eetcafe
Van sterren-restaurant tot en met het gezellige eetcafe op de hoek, diverse sommeliers zetten dagelijks met de chef kok de mooiste paring voor de gasten klaar, tevens een aanzienlijk aantal varianten gewoon op de vaste wijnkaart.
Wij geven u graag advies voor het onderscheidende, margerijke aanbod, exclusiviteit wat ook in uw positionering past.

Horeca
Een wijnbar, grand café, lunchzaak, natuurlijk hebben wij een meer dan gevarieerd aanbod voor elk formule, geheel afgestemd op uw gasten en marktgebied.

Catering 
Structureel of thematische inzet bij een speciefiek evenement, vele collega's gingen u reeds voor. Door onze uitstekende samenwerking met onze wijnhuizen weten wij altijd waar beschikbare voorraad aanwezig is, tegen uiteraard de beste condities. Van 50 tot 3500 flessen u vraagt, wij regelen het!

Speciaalzaken
Natuurlijk mag Nederlandse wijn niet in uw randassortiment ontbreken, de detailhandel blijft tenslotte ten allen tijde een van de belangrijkste verkoopkanalen. Zeker in de vis, AGF, kaas & noten, poelier en de ouderwetse slagerijen.
Ook hierin geven wij u graag advies om te komen tot een succesvolle constructieve samenwerking die uw positie in uw marktgebied alleen maar versterkt als speciaalzaak.

Retail (Grootwinkelbedrijf)
In overleg met onze wijnhuizen hebben wij 12 maanden per jaar een zeer scherp aanbod waar u als ondernemer of category manager gewoon het complete wijnschap structureel op een succesvolle manier inricht.
Mede door onze eigen achtergrond weten wij als geen ander dat het GWB meters gewoon direct zichzelf moeten verkopen en dat gebeurt zeker met Nederlandse Wijn.

B2B Relaties
De afgelopen jaren zien wij een serieuze toename in het mogen verzorgen van relatiegeschenken bij diverse beurzen of evenementen. Wij hebben altijd meer dan voldoende beschikbare voorraad bij onze wijnhuizen staan om ook snel grote aantallen te kunnen leveren op centrale locaties.

© 2019 - 2024 Nederlandse Streekwijnen | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel

Beste wijnliefhebber, leuk dat je op onze site bent! Let op, wij verkopen alleen wijn aan personen van 18 jaar of ouder.