HFC HAARLEM (UNIEKE EENMALIGE OPLAGE)

Speciaal vanwege onderstaand gedachtegoed van een van de oudste & gerenommeerde voetbalcubs van Nederland, is er een eenmalige unieke Nederlandse wijn gelanceerd.
Het spreekt voor zich dat het 'Team achter' het totale HFC Haarlem cultuurgoed diverse Noord-Hollandse varianten hebben geselecteerd, aangezien Haarlem de hoofdstad van deze provincie is.
De unieke eenmalige oplage bestaat uit een witte wijn, een rode wijn, een houten geschenkkist met 2 wijnen inclusief HFC Haarlem logo en het totale pakket bestaande uit een houten geschenkkist met 2 wijnen en de scheurkalender.

Achterliggende gedachte HFC Haarlem

Op 25 januari 2010 ontviel ons een van de oudste en gerenommeerdste voetbalclubs van het land. HFC Haarlem, van 1 oktober 1889, werd meervoudig bekerwinnaar, landskampioen, speelde Europees voetbal en leidde internationals op als Kick Smit, Piet Groeneveld, Wim Roozen, Ruud Gullit, Edward Metgod, Arthur Numan en Barry van Galen. Maar HFC Haarlem is ook de club van cult- en streekhelden als Piet Keur, Beer Wentink en Piet Huijg en leverde in de persoon van Martin Haar in 1982 ook de eerste Voetballer van het Jaar. Coaches als Barry Hughes, Dick Advocaat en Hans van Doorneveld zijn onlosmakelijk verbonden aan de Roodbroeken.

Om het rood-blauwe erfgoed levend te houden is er nu de HFC Haarlem Scheurkalender 2022, vol met anekdotes, portretten, verjaardagen, quizvragen, foto's en objecten uit de omvangrijke collectie van Haarlem-verzamelaar Andy van der Linde. Begin elke dag met een rood-blauwe inslag. Zes Haarlemse auteurs en een artdirector van naam en faam hebben onbezoldigd hun medewerking verleend aan dit initiatief van Struis van Huis Media Productions. Vanaf begin november te verkrijgen bij vele verkooppunten in en om Haarlem, maar ook via de Stichting HFC Haarlem 1889. De verkoopprijs bedraagt €14,95.

Op maandag 15 november a.s. zal de feestelijke lancering van de kalender plaatsvinden en wel bij restaurant Vooges Centraal, Kennemerplein 6, Haarlem. Inloop vanaf 19.00 uur, het officiële gedeelte vangt aan rond 19.30 uur. Op het programma staan onder meer optredens van puntdichter Jan J. Pieterse en muzikant Meindert Talma. De eerste drie exemplaren zullen uitgereikt worden aan de drie Haarlemse voetbaliconen Beer Wentink, Martin Haar en Lout Vreeken. Verder zullen veel oud-voetballers en -trainers de avond bijwonen. Naast de kalender zullen die avond ook de speciale Haarlem-wijnen (1889 en Roodbroek) gepresenteerd worden, exclusief gebotteld door nederlandsestreekwijnen.nl

© 2019 - 2023 Nederlandse Streekwijnen | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel

Beste wijnliefhebber, leuk dat je op onze site bent! Let op, wij verkopen alleen wijn aan personen van 18 jaar of ouder.