HFC HAARLEM (UNIEKE EENMALIGE OPLAGE)

Speciaal vanwege onderstaand gedachtegoed van een van de oudste & gerenommeerde voetbalcubs van Nederland, is er een eenmalige unieke Nederlandse wijn gelanceerd.
Het spreekt voor zich dat het 'Team achter' het totale HFC Haarlem cultuurgoed diverse Noord-Hollandse varianten hebben geselecteerd, aangezien Haarlem de hoofdstad van deze provincie is.
De unieke eenmalige oplage bestaat uit een witte wijn, een rode wijn, een houten geschenkkist met 2 wijnen inclusief HFC Haarlem logo en het totale pakket bestaande uit een houten geschenkkist met 2 wijnen en de scheurkalender.

Achterliggende gedachte HFC Haarlem

Op 25 januari 2010 ontviel ons een van de oudste en gerenommeerdste voetbalclubs van het land. HFC Haarlem, van 1 oktober 1889, werd meervoudig bekerwinnaar, landskampioen, speelde Europees voetbal en leidde internationals op als Kick Smit, Piet Groeneveld, Wim Roozen, Ruud Gullit, Edward Metgod, Arthur Numan en Barry van Galen. Maar HFC Haarlem is ook de club van cult- en streekhelden als Piet Keur, Beer Wentink en Piet Huijg en leverde in de persoon van Martin Haar in 1982 ook de eerste Voetballer van het Jaar. Coaches als Barry Hughes, Dick Advocaat en Hans van Doorneveld zijn onlosmakelijk verbonden aan de Roodbroeken.

Om het rood-blauwe erfgoed levend te houden is er nu de HFC Haarlem Scheurkalender 2022, vol met anekdotes, portretten, verjaardagen, quizvragen, foto's en objecten uit de omvangrijke collectie van Haarlem-verzamelaar Andy van der Linde. Begin elke dag met een rood-blauwe inslag. Zes Haarlemse auteurs en een artdirector van naam en faam hebben onbezoldigd hun medewerking verleend aan dit initiatief van Struis van Huis Media Productions. Vanaf begin november 2021 te verkrijgen bij vele verkooppunten in en om Haarlem, maar ook via de Stichting HFC Haarlem 1889. De verkoopprijs bedraagt €14,95.

© 2019 - 2024 Nederlandse Streekwijnen | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel

Beste wijnliefhebber, leuk dat je op onze site bent! Let op, wij verkopen alleen wijn aan personen van 18 jaar of ouder.