Bestelinformatie

Betaalopties

U kunt betalen met behulp van:

  • Bankoverschrijving
  • iDeal

IBAN Nummer: NL54 RABO 0337397481
Banknaam: Rabobank

Bij vooraf overmaken houden wij uw bestelling 5 werkdagen gereserveerd tot het bedrag bij ons binnen is. Wij sturen u altijd een betalingsherinnering mocht het te lang duren.

Prijzen

De prijzen die aangegeven staan bij de artikelen zijn in Euro’s, inclusief BTW en exclusief verzendkosten. Staat er geen prijs bij is het artikel of *sold out* dan is deze niet te bestellen.

Verzending binnen Nederland

Bij een totale bestelling met een waarde vanaf € 99,00 (excl. verzendkosten) wordt de bestelling gratis verzonden binnen Nederland! Alle post versturen wij in samenwerking met onze partner Vinologix. Wij verzenden altijd met track & trace, bij ontvangst met een handtekening  inclusief de leefdtijdcheck 18+ ( NL wetgeving 01-07-2020 ) als pakketpost €6,95.

Levertijd

De levertijd van artikelen bedraagt gemiddeld 2 werkdagen, mits anders vermeld staat bij het artikel. U ontvangt een verzendbevestiging wanneer de bestelling is verzonden. Brievenbuspost wordt verzonden door PostNL. Houd er rekening mee dat het ontvangen van brievenbuspost langer kan duren. Pakketpost wordt aangeboden in samenwerking met Vinologix en wordt 2 werkdagen na verzending geleverd.

Let op: u bent zelf verantwoordelijk voor het invoeren van het juiste (bezorg)adres. Mocht de bestelling bij ons retour komen omdat Vinologix deze niet heeft kunnen bezorgen vanwege een onjuist adres, dan is er de mogelijkheid om de bestelling, tegen betaling van de verzendkosten, opnieuw door ons te laten versturen.

Tevens bent u zelf verantwoordelijk voor het ontvangen/ophalen van het pakket. Mocht de bestelling bij ons retour komen omdat u het niet heeft kunnen aannemen, dan is er de mogelijkheid om de bestelling, tegen betaling van de verzendkosten, opnieuw door ons te laten versturen.

Uitverkocht artikel

De website wordt zo goed mogelijk up-to-date gehouden, maar mocht er onverhoopt een artikel toch niet op voorraad zijn, dan nemen wij contact met u op.

Klachten

Heeft u klachten over de verzending of de producten of is er iets misgegaan met uw bestelling, neem dan zo snel mogelijk telefonisch, per whatsapp of per e-mail contact met ons op, zodat we samen aan een oplossing kunnen werken.

Onze gegevens
Nederlandse Streekwijnen BV
L Springerstraat 122,
1992 CA Velserbroek
Telefoonnummer: 06-47813104
Email: info@nederlandsestreekwijnen.nl

KvK: 73908061

© 2019 - 2024 Nederlandse Streekwijnen | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel

Beste wijnliefhebber, leuk dat je op onze site bent! Let op, wij verkopen alleen wijn aan personen van 18 jaar of ouder.