Wijngaard 't Biezenhof

November 2021

Bij onze kennismaking in 2021 gaf Wijnmaker Ronald aan dat hij ' het wel leuk zo vinden als ook buiten Zeeland wat wijnliefhebbers in aanraking met zijn wijnen zouden gaan komen'.
Boem, wat een suuces verhaal is de afzet zowel in horeca als in het particuliere segment! Dus Ronald jouw varianten zijn omarmd buiten Zeeland om maar........mede door de mindere opbrengst van 2019 en 2020 zijn de varianten zo goed als op momenteel. Voor de beeldvorming net als bij een hoop andere wijnmakers is Nederlandse Streekwijnen de enige landelijke speler die het wijnhuis mag vertegenwoordigen.
Op het moment van vrijgeven van de oogst 2021, naar verwachting maart 2022 zetten wij direct weer alles in samenwerking met Ronald open om weer net als afgelopen jaar ' geheel Nederland ' van Biezenhof te laten genieten. Tot die tijd graag even geduld en sorry mede namens de symphatieke wijnmaker Ronald.Vlak tegen de Belgische grens aan gelegen ligt diep in Zeeuws-Vlaanderen Wijngaard 't Biezenhof van wijnmaker Ronald Blomme.
Hier op de uitgestrekte akkers van zandgrond ligt deze wijngaard met druivenranken in diverse jaar klassen. De wijnen typeren zich zoals de symphatieke wijnmaker Ronald zegt gewoon een 100% heerlijk Zeeuws glas wat gewoon lekker is!
Ons team heeft de wijnen geproefd en gekeurd en met name de rode variant die cepage is opgebouwd van de Monarch druif zijn wij nog niet tegen gekomen. Wij zijn oprecht trots dat wij ook met deze wijngaard de samenwerking zijn aangegaan.

Waar vind je Wijngaard 't Biezenhof?

In Zeeland.

Waar zijn de wijnen van Wijngaard 't Biezenhof te koop?

De wijnen van Wijngaard 't Biezenhof zijn uiteraard bij Nederlandse Streekwijnen te koop. Kijk hieronder voor ons assortiment.

© 2019 - 2022 Nederlandse Streekwijnen | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel

Beste wijnliefhebber, leuk dat je op onze site bent! Let op, wij verkopen alleen wijn aan personen van 18 jaar of ouder.