Wijngaard 't Biezenhof

Helaas de aller, allerlaatste varianten zijn de deur uit gegaan de laaste weken, naar verwachting komt jaargang 2022 medio april weer volop beschikbaar, graag nog even geduld.
Excuus ook namens Ronald, de wijnnaker van 't BiezenhofVlak tegen de Belgische grens aan gelegen ligt diep in Zeeuws-Vlaanderen Wijngaard 't Biezenhof van wijnmaker Ronald Blomme.
Hier op de uitgestrekte akkers van zandgrond ligt deze wijngaard met druivenranken in diverse jaar klassen. De wijnen typeren zich zoals de symphatieke wijnmaker Ronald zegt gewoon een 100% heerlijk Zeeuws glas wat gewoon lekker is!
Ons team heeft de wijnen geproefd en gekeurd en met name de rode variant die cepage is opgebouwd van de Monarch druif zijn wij nog niet tegen gekomen. Wij zijn oprecht trots dat wij ook met deze wijngaard de samenwerking zijn aangegaan.

Waar vind je Wijngaard 't Biezenhof?

In Zeeland.

Waar zijn de wijnen van Wijngaard 't Biezenhof te koop?

De wijnen van Wijngaard 't Biezenhof zijn uiteraard bij Nederlandse Streekwijnen te koop. Kijk hieronder voor ons assortiment.

© 2019 - 2024 Nederlandse Streekwijnen | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel

Beste wijnliefhebber, leuk dat je op onze site bent! Let op, wij verkopen alleen wijn aan personen van 18 jaar of ouder.