ZAKELIJK

Nederlandse Streekwijnen zakelijk

Werkt u in de horeca, heeft u een retailspeciaalzaak, wijngroothandel, grootwinkelbedrijf, of zoekt u iets bijzonders voor relatiegeschenken of kerstpakketten?
Dan maken wij graag vrijblijvend kennis! Uw wensen voor een speciaal Nederlands wijnproduct stemmen wij met u af door middel van een op maat gemaakte offerte. Stuur een email naar info@nederlandsestreekwijnen.nl,  en laat uw gegevens achter voor een vrijblijvende offerte.
Wij streven ernaar binnen 24 uur persoonlijk te reageren.

Samenwerking NextDeli
Met ingang van 01-01-2023 zijn wij de samenwerking aangegaan met NextDeli, hét platform voor ambachtelijk, lokaal uniek assortiment voor vers speciaalzaken.
NextDeli is een landelijke speler die Nederlandse Streekwijnen ontzorgt op operationeel & logisitiek gebied. Makkelijk, duurzaam, transport, kortom een unieke samenwerking voor het MKB-segment in geheel Nederland.
Klik op het logo hieronder om in onze afgeschermde B2B Nederlandse Streekwijnen afdeling van NextDeli te komen. Mocht u nog vragen hebben over deze samenwerking of het gebruik van NextDaily, dan horen wij het graag.

Nextdeli

Bent u als sommelier werkzaam?
Voor elk seizoen of creatie hebben wij passende wijnen die niet altijd beschikbaar zijn voor onze particuliere wijnliefhebbers. 
Onze Vinologen nemen u graag mee in het Nederlandse wijnlandschap en onze proefpakketten worden op maat samengesteld voor u!
Stuur een mail naar info@nederlandsestreekwijnen.nl of een WhatsApp-bericht naar 06-47813104 en wij komen graag ter kennismaking naar u toe! 

Enkele van onze mogelijkheden:

  • Zeer voordelige inkoopprijs, ook bij kleinere partijen
  • Geen minimum start afname
  • Unieke Private Label lijn, afgeschermd voor directe particuliere verkoop
  • Mogelijkheid tot aanwezigheid van wijnproducent in uw bedrijf bij een proeverij
  • Een eigen etiket op de wijn? Altijd mogelijk
  • Retour regeling in overleg, vooraf altijd bespreekbaar​
  • Indien gewenst vermelding op onze website

Bent u eigenaar of beheerder van een Nederlands wijndomein en hebben wij nog geen kennis met elkaar gemaakt?
Dan moet daar snel verandering in komen! Wij zijn namelijk altijd geïntereseerd in uw wijnen en gaan graag een samenwerking aan.
Stuur een email naar info@nederlandsestreekwijnen.nl, laat uw gegevens achter en wij nemen binnen 24 uur contact met u op om een afspraak te maken voor een kennismakingsgesprek.

Contactgegevens
Nederlandse Streekwijnen
L Springerstraat 122
1992 CA Velserbroek

Kvk: 73908061
BTW: NL186181917B01

© 2019 - 2024 Nederlandse Streekwijnen | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel

Beste wijnliefhebber, leuk dat je op onze site bent! Let op, wij verkopen alleen wijn aan personen van 18 jaar of ouder.