STICHTING ALS NEDERLAND

Wanneer ALS

zich in jouw leven aandient…

…dat konden wij, drie nabestaanden van ALS-patiënten, ons ook niet voorstellen.

Je staat midden in het leven, bent druk met van alles, geniet,

en dan is daar

ALS, de aandoening die langzaam heel je lichaam verlamt

Iedere dag lever je in, onvoorspelbaar wat, waardoor anticiperen een uitdaging op zich is.

ALS kent alleen  maar verliezers.

Niet alleen  de patiënten, maar ook  hun partners, kinderen, familieleden en  vrienden, verliezen hun perspectief op de toekomst.

Wij weten hoe dit voelt en wensen dat niemand toe. Met onze wijncampagne zamelen wij samen met ‘Nederlandse Streekwijnen’ zoveel mogelijk geld in voor onderzoek naar deze dodelijke ziekte. We hopen dan in de toekomst te kunnen proosten op een leven zonder ALS. 

Via Nederlandse Streekwijnen werken maar liefst 55 Nederlandse wijndomeinen mee aan deze campagne. Wij leveren wijnpakketten, bestaande uit  twee flessen Nederlandse wijn, een wit een rood, desgevraagd 0% alcohol, naar behoeven in kartonverpakking of in een houten kistje. 

Nederlandse Streekwijnen levert deze pakketten tegen een meerprijs van € 5.- ten behoeve van de Stichting ALS. Ieder pakket bevat een flyer met daarop een QR-code. Daarmee kan de ontvanger een extra donatie doen voor onderzoek naar de oorzaak en behandeling van de ziekte ALS

Kijk ook op de actiewebsite van de Stichting ALS Nederland  Wij(n) tegen ALS (alsacties.nl)

Wilt u meer informatie, wellicht een zakelijke offerte aanvragen of de mogelijkheid om deze pakketten aan te bieden aan uw personeel.  
Nederlandse Streekwijnen helpt u graag 

info@nederlandsestreekwiijnen.nl ovv ALS wijnactie

 

 

© 2019 - 2024 Nederlandse Streekwijnen | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel

Beste wijnliefhebber, leuk dat je op onze site bent! Let op, wij verkopen alleen wijn aan personen van 18 jaar of ouder.