Wijngaard Dordtsche Pracht

Wat een geluk hebben wij, dat wij kennis mogen maken met de trotse eigenaren & beheerders van deze wijngaard gelegen in de Hollandse Biesbosch.
Omringd door de natuur op, zoals het in de volksmond wordt genoemd, Het Eiland van Dordrecht ligt Wijngaard Dordtsche Pracht, waar momenteel 7 druivenrassen worden verbouwd.
Door de totale ontwikkeling zowel in het wijnlandschap maar ook vanuit het klimaat vinden wij buiten de nieuwe Nederlandse rassen ook de Auxerrois en de Pinot Gris, hoe mooi is dat!
Door de geografische ligging van deze redelijk verscholen wijngaard, is hier de laatste jaren een micro klimaat ontstaan waar de druiven meer dan uitstekend in gedijen.
Kortom wij zijn oprecht content dat wij ook met deze unieke wijngaard mogen samenwerken, zodat een ieder kan genieten van deze wijnen uit  Dordrecht.

Waar vind je Wijngaard Dordtsche Pracht?

In Zuid-Holland.

Waar zijn de wijnen van Wijngaard Dordtsche Pracht te koop?

De wijnen van Wijngaard Dordtsche Pracht zijn uiteraard bij Nederlandse Streekwijnen te koop. Kijk hieronder voor ons assortiment.

© 2019 - 2024 Nederlandse Streekwijnen | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel

Beste wijnliefhebber, leuk dat je op onze site bent! Let op, wij verkopen alleen wijn aan personen van 18 jaar of ouder.