Wijngaard Hof van 't Hogeland

Groningen laat zich van de allerbeste kant zien, deze provincie was al beschikbaar in onze fysieke wijnlokaal (Santpoort-Zuid) maar met ingang van week 3 2021 ook beschikbaar voor iedereen via onze site.
Ongeloofelijk wellicht maar waar, deze wijngaard van de symphatieke eigenaresse Elma Middel besloot enkele jaren gelden het roer om te gooien en vol overgave op een gedeelte van het land druiven te gaan aanplanten voor de wijnbouw.

Over Wijngaard Hof van 't Hogeland

Gelegen in het pittoreske dorpje Mensingeweer op een kleine 10 kilometer van de Waddenzee wordt op ambachtelijke kleinschalige wijze ( opbrengst maximaal 3000 flessen) zeer mooie witte wijnen geproduceerd vanuit de Solaris, Muscaris en de Johanitter druif.
Kenmerkend voor de wijnen van Wijngaard Hof van 't Hogeland zijn duidelijk de invloed van het 'Zilte' klimaat van de nabij gelegen Waddenzee, wij zijn bijzonder trots dat wij ook met deze wijngaard de samenwerking zijn aangegaan.
Mede door de kleinschaligheid (gelukkig) is de kans groot dat 'ergens' in het jaar de wijnen gewoon helemaal op... wellicht op dat moment vervelend maar het wachten is meer dan de moeite waard bij de botteling van het nieuwe jaar.

Waar vind je Wijngaard Hof van 't Hogeland?

In Groningen.

 

Locatie Wijngaard Hof van 't Hogeland

Waar zijn de wijnen van Wijngaard Hof van 't Hogeland te koop?

De wijnen van Wijngaard Hof van 't Hogeland zijn uiteraard bij Nederlandse Streekwijnen te koop. Kijk hieronder voor ons assortiment.

© 2019 - 2024 Nederlandse Streekwijnen | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel

Beste wijnliefhebber, leuk dat je op onze site bent! Let op, wij verkopen alleen wijn aan personen van 18 jaar of ouder.