Wijngaard Hof van 't Hogeland

Wijngaard Hof van 't Hogeland
 

Groningen laat zich van de allerbeste kant zien, deze provincie was al beschikbaar in onze fysieke wijnlokaal ( Santpoort-Zuid) maar met ingang van week 3 ook beschikbaar voor iedereen via onze site.
Ongeloofelijk wellicht maar waar, deze wijngaard van de symphatieke eigenaresse Elma Middel besloot enkele jaren gelden het roer om te gooien en vol overgave op een gedeelte van het familie land druiven te gaan aanplanten voor de wijnbouw.
Gelegen in het pittoreske dorpje Mensingweer op een kleine 10 kilometer van de Waddenzee wordt op ambachtelijke kleinschalige wijze ( opbrengst maximaal 3000 flessen) zeer mooie witte wijnen geproduceerd vanuit de Solaris, Muscaris en de Johanitter druif.
Kenmerkend voor de wijnen van ' t Hof zijn duidelijk de invloed van het 'Zilte' klimaat van de nabij gelegen Waddenzee, wij zijn bijzonder trots dat wij ook met deze wijngaard de samenwerking zijn aan gegaan.
Mede door de kleinschaligheid ( gelukkig) is de kans groot dat ' ergens ' in het jaar de wijnen gewoon helemaal op.....wellicht op dat moment vervelend maar het wachten is meer dan de moeite waard bij de botteling van het nieuwe jaar:)
 

  

© 2019 - 2021 Nederlandse Streekwijnen | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel