2023!

HOEVE NEKUM | AUXERROIS 2023

Artikel 2 van 6
€ 11,49 (inclusief btw)

Auxerrois 2023

De 2022 variant was vorig jaar de favoriet in de proviand combinatie met Nederlandse asperges op de klassieke manier met gesmolten roomboter, de keerzijde was dat de wijn eigenlijk te snel niet meer beschikbaar was.
Dit jaar zijn we er uiteraard weer direct bij, medio april gebotteld en nu beschikbaar bij Nederlandse Streekwijnen. Wees er snel bij!
Mooi van kleur, fris met aangenaam zuurtje gewoon weer helemaal goed. 
Natuurlijk weer super bij de reeds eerder gemelde Nederlandse asperges maar ook bij een frisse salade gewoon heerlijk.

Specificaties

Naam Auxerrois 2023
Wijnhuis Hoeve Nekum
Eigenaar Math Bollen
Plaats Maastricht (Limburg)
Druifsoort Auxerrois
Oogstjaar 2023
Inhoud 75cl
Alcoholpercentage 12.5%

Ontdek, Proef en Beleef via Nederlandse Wijntoer Hoeve Nekum

Hoeve Nekum

Sinds mensenheugenis woont, werkt de familie Bollen op deze fraaie Hoeve aan de rand van Maastricht, de monumentale Hoeve dateerd vanaf omstreeks 1600! Math Bollen (huidige eigenaar) nam, na afronding van de Hogere Landbouwschool met als richting de rundveehouderij, voor ons als wijnliefhebbers een wijs besluit en begon in 1988 zich te richten op het aanplanten van wijnstokken op de aangrenzende landerijen in dit kenmerkend gebied.
Anno 2020 staan de wijnen van Hoeve Nekum veelal opgebouwd uit de klassieke druivenrassen gewoon voor constante kwaliteit die ook buiten onze landsgrenzen zeer veel erkenning mogen ontvangen. Bent u in de buurt aarzel dan niet om kennis te maken op de Hoeve, de familie ontvangt u graag met een mooi glas in de hand!

© 2019 - 2024 Nederlandse Streekwijnen | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel

Beste wijnliefhebber, leuk dat je op onze site bent! Let op, wij verkopen alleen wijn aan personen van 18 jaar of ouder.