Achterhoek

MONTFERLAND | HET GEHEIM VAN FRANCOISE

Artikel 3 van 3
€ 16,75 (inclusief btw)

Het Geheim van Francoise 2019

Het Geheim van Francoise..? De wijnmaker kreeg een mooie lach op zijn zijn gezicht toen wij tijdens het proeven ernaar vroegen, maar eerlijk is eerlijk: het geheim is gewoon simpel volgens ons want het is gewoon een heerlijke klassieke droge wijn met een lichte zomerse kleurschakeling met serieuze aroma's van groene appels en vlierbessen.
Mooi glas om zlefstandig te drinken maar bij stevig vis soorten denk aan zeewolf, kabeljauw en snoekbaars gewoon een een culinaire combinatie.

Specificaties

Naam Het Geheim van Francoise 2019
Wijnhuis Wijngoed Montferland
Eigenaar Fam. Masselink
Plaats Gendringen (Gelderland)
Druifsoort Cabernet Blanc
Oogstjaar 2019
Inhoud 75cl
Alcoholpercentage 12.5%

Ontdek, Proef en Beleef via Nederlandse Wijntoer Wijngoed Montferland

Wijngoed Montferland

Diep in de Achterhoek in de heuvels van het Montferland, op het boerenland in het buurtschap Wals nabij Gendringen ligt deze onwaarschijnlijke rustig gelegen Wijngoed Montferland van de familie Masselink. Gestart in 2004 met een nieuwe uitdaging vanuit de varkenshouderij is de familie op eigen landgoed begonnen met de aanplant van de Nederlandse rassen.
Door de jaren heen met het heen met het in gesbruik nemen van een wijnkelder, professionele wijnmakerij en een compleet wijnhuis in combiantie met 4 ha waar 14.000 wijnstokken opstaan is het gewoon een moderne, grote speler in onze Nederlandse wijnlandschap geworden.
De laaste jaren worden de varianten van dit Wijngoed meer en meer bekender buiten de grensstreek om, hoog tijd dat elke Nederlandse wijnliefhebber kennis gaat maken met deze heerlijke oer Nederlandse varianten waar de Achterhoekse gastrvrijheid gewoon te proeven is in het glas!

© 2019 - 2024 Nederlandse Streekwijnen | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel

Beste wijnliefhebber, leuk dat je op onze site bent! Let op, wij verkopen alleen wijn aan personen van 18 jaar of ouder.