Achterhoek

MONTFERLAND | WALS CUVEE 2019

Artikel 2 van 3
€ 15,55 (inclusief btw)
Het artikel is uitverkocht.

De levertijd bedraagt 6 dagen.

Wals Cuvee 2019

Gelukkig op de valreep bij de symphatieke wijnmaker Leon nog wat exemplaren mee mogen nemen van deze toch wel befaamde Cuvee uit het oostelijke gedeelte van de Achterhoek.
Opgebouwd uit de Merzling en de bekende Solaris druif laat deze droge wijn zich meteen zien in het glas.
Mooi in balans, goed vol met een klein zoetje & klein bittertje aan de achterkant. In de aroma tropisch fruit, citrus en de mango duidelijk herkenbaar. In de combinatie geven wij de voorkeur aan stevige witvis of klassieke pasta gerechten.

Specificaties

Naam Wals Cuvee 2019
Wijnhuis Wijngoed Montferland
Eigenaar Fam. Masselink
Plaats Gendringen (Gelderland)
Druifsoort Merzling & Solaris
Oogstjaar 2019
Inhoud 75cl
Alcoholpercentage 12%

Ontdek, Proef en Beleef via Nederlandse Wijntoer Wijngoed Montferland

Wijngoed Montferland

Diep in de Achterhoek in de heuvels van het Montferland, op het boerenland in het buurtschap Wals nabij Gendringen ligt deze onwaarschijnlijke rustig gelegen Wijngoed Montferland van de familie Masselink. Gestart in 2004 met een nieuwe uitdaging vanuit de varkenshouderij is de familie op eigen landgoed begonnen met de aanplant van de Nederlandse rassen.
Door de jaren heen met het heen met het in gesbruik nemen van een wijnkelder, professionele wijnmakerij en een compleet wijnhuis in combiantie met 4 ha waar 14.000 wijnstokken opstaan is het gewoon een moderne, grote speler in onze Nederlandse wijnlandschap geworden.
De laaste jaren worden de varianten van dit Wijngoed meer en meer bekender buiten de grensstreek om, hoog tijd dat elke Nederlandse wijnliefhebber kennis gaat maken met deze heerlijke oer Nederlandse varianten waar de Achterhoekse gastrvrijheid gewoon te proeven is in het glas!

© 2019 - 2024 Nederlandse Streekwijnen | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel

Beste wijnliefhebber, leuk dat je op onze site bent! Let op, wij verkopen alleen wijn aan personen van 18 jaar of ouder.