2020!

BETUWS WIJNDOMEIN | LINGEN WIT CUV. 2020

Vorige Artikel 66 van 109 Volgende
€ 15,09 (inclusief btw)

Cuvee 2020

Boem, wederom een voltreffer deze (h) eerlijke Cuvee 2020
Heerlijk soepel, open geheel in balans is dit echt een mooi glas om  lekker van te genieten in het zonnetje in gezelschap.

Betuws Wijndomein

Op de Betuwe in het plaatsje Edrichem ligt dit unieke Nederlandse domein, genaamd Betuws Wijndomein.
De eigenaren Diederik & Arina hechten veel waarde aan duurzaamheid gedurende het gehele proces en andere werkzaamheden in en rondom de wijngaard. Mede door deze visie wordt er nog veel ouderwets c.q. ambachtelijk met de hand gewerkt op dit domein, tevens is het streven om de reststromen zo veel mogelijk tot meerwaarde te brengen. Door bovenstaande is het totale assortiment breed georienteerd, echter wij beperken ons voorlopig, mede door de verkrijgbaarheid, tot de stille varianten.

De afgelopen jaren mede door de hulp van de familie en de vele loyale vrijwillIgers is het Betuws Wijndomein uitgegroeid tot een zeer serieuze, groot wijnbedrijf in Nederland. Dat deze groei de kwaliteit ongekend hoog heeft gestuwd blijkt wel uit dat deze wijngaard de 'Beste wijngaard over de jaargangen 2017-2018-2019' mag noemen vanuit de keuring van de Wijnkeuring van de Lage Landen'.

Diederik heeft als achtegrond zijn studie HAS en is opgegroeid in het familiebedrijf, Arina zijn partner heeft als achtergrond onder andere een MSc in gastronomie. Deze achtergrond voel, proef, herken je zowel in de wijnen als op het totale domein!

Specificatie Omschrijving
Naam Cuvee 2020
Eigenaar Diederik & Arina
Plaats Edrichem ( Gelderland)
Druifsoort Solaris & Vilaris
Oogstjaar 2020
Inhoud 750cl -13% alc.
Aantal 1
Prijs per fles € 15,09
© 2019 - 2021 Nederlandse Streekwijnen | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel

Beste wijnliefhebber, leuk dat je op onze site bent! Let op, wij verkopen alleen wijn aan personen van 18 jaar of ouder.