Hof van Twente

Midden in het hart van Twente in Bentelo is dit domein van Roelof & Ilse Visscher gevestigd. Roelof wilde eerlijk = eerlijk af vanaf kinds aan boer worden (of er ook direct een Nederlandse wijnboer in zijn gedachte zat is ons nog niet bekend).
De eerste belangrijke data tot het verwezenlijken van zijn droom was 13 mei 2000 met de eerste wijngaard met andere woorden 2020 viert Roelof samen met zijn gezin want ook zijn vrouw Ilse en een van de in totaal 3 kinderen werkt dagelijks met veel passie en toewijding in het totale bedrijf.

Over Hof van Twente

Door diverse uitbouw mogelijkheden beslaat de wijngaard anno 2020 op diverse percelen 6.5 ha wat goed is voor 25000 Twentewijnen.
Buiten de 'eigen wijnen' van het Hof van Twente vindt op het totale bedrijf ook van de grootste Nederlandse wijnmakerij plaats onder de noemer Neerlands Wijnmakerij.
Met deze wijnmakerij biedt hij een groot aantal Nederlandse wijnboeren om op een uiters zorgvuldige profesionele manier om bij hem ook deze druiven  tot unieke kwalitatieve wijnen te produceren.
Vanuit onze ogen een logisch gevolg van de (h) eerlijke gastvrijheid van de familie, oprechte win-win situatie.

Waar vind je Hof van Twente?

In Overijssel.

Waar zijn de wijnen van de Apostelhoeve te koop?

De wijnen van de Apostelhoeve zijn uiteraard bij Nederlandse Streekwijnen te koop. Kijk hieronder voor ons assortiment.

© 2019 - 2023 Nederlandse Streekwijnen | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel

Beste wijnliefhebber, leuk dat je op onze site bent! Let op, wij verkopen alleen wijn aan personen van 18 jaar of ouder.