2021!

BETUWS WIJNDOMEIN | LINGE WIT SAUVI 2021

Artikel 1 van 56 Volgende
€ 16,69 (inclusief btw)
Het artikel is uitverkocht.

Linge Wit Sauvi 2021

Dit jaar voor het eerst opgenomen, de voorgaande jaargangen waren helaas al uitverkocht/gereserveerd, maar mede dankzij onze sublieme samenwerking is nu wel de 2021 variant bij ons beschikbaar.
Opgebouwd uit de Cabernet Blanc druif komen met het inschenken de stuivende aroma's je gewoon direct tegemoet.
Vuursteen, passievrucht en de kruisbes zijn duidelijk te herleiden.
Een mooi zomers glas, maar in de combinatie denk aan een mooie Waldorfsalade een meer dan uistekende combinatie.

Specificaties

Naam Linge Wit Sauvi 2021
Wijnhuis Betuws Wijndomein
Eigenaar Diederik & Arina
Plaats Edrichem (Gelderland)
Druifsoort Cabernet Blanc
Oogstjaar 2021
Inhoud 75cl
Alcoholpercentage 13%

Betuws Wijndomein

Op de Betuwe in het plaatsje Edrichem ligt dit unieke Nederlandse domein, genaamd Betuws Wijndomein.
De eigenaren Diederik & Arina hechten veel waarde aan duurzaamheid gedurende het gehele proces en andere werkzaamheden in en rondom de wijngaard. Mede door deze visie wordt er nog veel ouderwets c.q. ambachtelijk met de hand gewerkt op dit domein, tevens is het streven om de reststromen zo veel mogelijk tot meerwaarde te brengen. Door bovenstaande is het totale assortiment breed georienteerd, echter wij beperken ons voorlopig, mede door de verkrijgbaarheid, tot de stille varianten.

De afgelopen jaren mede door de hulp van de familie en de vele loyale vrijwillIgers is het Betuws Wijndomein uitgegroeid tot een zeer serieuze, groot wijnbedrijf in Nederland. Dat deze groei de kwaliteit ongekend hoog heeft gestuwd blijkt wel uit dat deze wijngaard de 'Beste wijngaard over de jaargangen 2017-2018-2019' mag noemen vanuit de keuring van de Wijnkeuring van de Lage Landen'.

Diederik heeft als achtegrond zijn studie HAS en is opgegroeid in het familiebedrijf, Arina zijn partner heeft als achtergrond onder andere een MSc in gastronomie. Deze achtergrond voel, proef, herken je zowel in de wijnen als op het totale domein!

© 2019 - 2022 Nederlandse Streekwijnen | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel

Beste wijnliefhebber, leuk dat je op onze site bent! Let op, wij verkopen alleen wijn aan personen van 18 jaar of ouder.