Zuiver

RAAR SAINT REMI | CHARDONNAY 2022

Artikel 4 van 6
€ 16,69

Chardonnay 2022

Zeldzaam mooi deze geheel in balans zijnde Nederlandse Chardonnay uit het Zuid-Limburgse landschap.
Mooie aroma van bloemen, heerlijk soepel met de typerende Chardonnay kenmerken.
In de combinatie geven wij de voorkeur met een mooi stukje zalm (uit de oven) of gewoon een ouderwetse borrelplank inclusief warme balletjes gehakt :)
Kortom gewoon een mooi glas, die uiteraard zelfstandig met een mooi muziekje op de achtergrond ook gewoon heerlijk smaakt!

Specificaties

Naam Chardonnay 2022
Wijnhuis Wijngoed Raar Saint Remi
Eigenaar Josje en Arno Claessens
Plaats Meerssen (Limburg)
Druifsoort Chardonnay
Oogstjaar 2022
Inhoud 75cl


Ontdek, Proef en Beleef via Nederlandse Wijntoer Wijngoed Raar Saint Remy

Wijngoed Raar Saint Remi

De naam associeert u wellicht niet meteen met een oprechte wijngaard in Zuid-Limburg, maar wie zich in de achtergrond van de eigenaren (Josje en Arno Claessens) verdiept begrijpt/voelt/proeft meteen de logica van de totale naamvoering van Wijngoed Raar Saint Remi.
Vanaf 2015 (eerste oogst) hebben de geboren en getogen Meerssenaren stapje voor stapje het totale wijngoed en bijhorende wijnmakerij uitgebouwd tot een compleet wijngoed van maar liefst 2.5 hectare op 4 verschillende locaties, waar in totaal rond de 6500 wijnstokken staan.
Vanuit de diverse druivenrassen die verbouwt worden zijn de Pinot Noir, Regent, Pinot Blanc, Pinot Gris, Chardonnay en de Sylvaner wellicht de bekenste namen. Maar ook de minder bekende rassen als de Scheurebe en de Pinot Meunier vinden we terug op de diverse percelen.

© 2019 - 2024 Nederlandse Streekwijnen | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel

Beste wijnliefhebber, leuk dat je op onze site bent! Let op, wij verkopen alleen wijn aan personen van 18 jaar of ouder.