Ware Liefde

'T HEEKENBROEK | TRUE LOVE

Artikel 1 van 26 Volgende
€ 14,69 (inclusief btw)
Het artikel is uitverkocht.

True Love

True Love oftewel Ware Liefde, bijzondere naam voor deze klassieker uit de Achterhoek maar eerlijk = eerlijk het klopt gewoon!
Maarliefst 3 jaargangen Souvignier Gris & Johanniter zijn samengevoegd tot een 'mooi huwelijk' en speciaal gebotteld i.v.m. het 15-jarig jubileum van de wijnboerderij.
Beetje kruidig doch een milde smaak, pit in 't glas maar toch zeker ook een vleugje romigheid, met andere woorden gewoon een zeer bijzondere combinatie van deze heerlijke droge witte wijn van onze wijnmaker Job Huisman.

Specificaties

Naam True Love
Wijnhuis Wijnboerderij 't Heekenbroek
Eigenaar Job Huisman
Plaats Drempt (Gelderland)
Druifsoort Johanniter, Souvignier Gris
Oogstjaar 2021
Inhoud 75cl

Wijnboerderij 't Heekenbroek

Vlak voor Doetichem midden in de Achterhoek ligt in het plaatsje Drempt deze Wijngaard & Wijnmakerij van de familie Huisman.
Sinds 2006 staat er op de mineraalhoudende riviergrond ongeveer 7500 druivenstokken op 2 ha. perceel rondom de boerderij.
Er is gekozen voor een achtal meeldauw tolerante rassen die op een duurzame wijze worden geteeld, mede door de handmatige pluk levert dit gemiddeld  7500 flessen  per jaar op. Alle drie de stille varianten komen van deze Wijnboerderij af, het gehele proces inclusief de botteling vindt allemaal plaats op de Wijngaard onder leiding van wijnmaker en eigenaar Job Huisman.

© 2019 - 2023 Nederlandse Streekwijnen | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel

Beste wijnliefhebber, leuk dat je op onze site bent! Let op, wij verkopen alleen wijn aan personen van 18 jaar of ouder.