Barrique

RAAR SAINT REMI | CHARDONNAY BARRIQUE

Vorige Artikel 39 van 56 Volgende
€ 18,79

Chardonnay Barrique

Zeldzaam mooi deze geheel in balans zijnde Nederlandse Chardonnay Barrique.
Mooie aroma van bloemen, heerlijk soepel maar aan de achterkant de alom gewaardeerde vanille smaak vanuit de barrique rijping.
In de combinatie geven wij de voorkeur voor een mooi wit pastagerecht met zalm maar ook bij een ovengerecht bijvoorbeeld met witlof of kalkoen wordt het glas geheel in zijn kracht gezet.
Kortom gewoon een mooi glas die uiteraard zelfstandig met een mooi muziekje op de achtergrond ook gewoon heerlijk smaakt!

Specificaties

Naam Chardonnay Barrique
Wijnhuis Wijngoed Raar Saint Remi
Eigenaar Josje en Arno Claessens
Plaats Meerssen (Limburg)
Oogstjaar 2021
Inhoud 75cl

Wijngoed Raar Saint Remi

De naam associeert u wellicht niet meteen met een oprechte wijngaard in Zuid-Limburg, maar wie zich in de achtergrond van de eigenaren (Josje en Arno Claessens) verdiept begrijpt/voelt/proeft meteen de logica van de totale naamvoering van Wijngoed Raar Saint Remi.
Vanaf 2015 (eerste oogst) hebben de geboren en getogen Meerssenaren stapje voor stapje het totale wijngoed en bijhorende wijnmakerij uitgebouwd tot een compleet wijngoed van maar liefst 2.5 hectare op 4 verschillende locaties, waar in totaal rond de 6500 wijnstokken staan.
Vanuit de diverse druivenrassen die verbouwt worden zijn de Pinot Noir, Regent, Pinot Blanc, Pinot Gris, Chardonnay en de Sylvaner wellicht de bekenste namen. Maar ook de minder bekende rassen als de Scheurebe en de Pinot Meunier vinden we terug op de diverse percelen.

© 2019 - 2022 Nederlandse Streekwijnen | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel

Beste wijnliefhebber, leuk dat je op onze site bent! Let op, wij verkopen alleen wijn aan personen van 18 jaar of ouder.