Soepel

DE DEELGAARDERBERG | RONDO 2020

Vorige Artikel 24 van 65 Volgende
€ 13,69 (inclusief btw)

Rondo 2020

Wederom een heerlijke soepele , zachte Rondo variant van onze wijnmakers.
Mooi licht, doorschijnend van kleur, aangenaam fijne smaak maakt dit tot een mooi algemeen glas, lekker zelfstandig genieten tijdens het koken maar ook bij mager rundvlees of een gehaktschotel gewoon helemaal goed. 

De Deelgaarderberg

Wat een uitzicht, wat een omgeving! Op het hoogste punt van Maria-Hoop (49.50m boven NAP) ligt deze wijngaard vandaar deze symbolische naam. Het dorpje Maria-Hoop, lokaal beter bekend als De Deelgaard ligt tegen de grens van Duitsland op het smalste stukje van Nederland, met de auto binnen 30 minuten vanuit Belgie naar Duitsland.
In 2003 besloten Jos & Nicole Wilms-Gielkens te starten met een wijngaard, na door de jaren heen op diverse percelen ( los van elkaar) in de omgeving is de capaciteit uitgebreid naar op jaarbasis een kleine 4000 flessen authentieke Limburgse wijn.
Anno 2021 is het bijzondere dat dit wijngoed zowel de Klassieke rassen (o.a Auxerrois, Pinot Blanc & Dornfelder) alsmede Nederlandse rassen teelt (o.a Rondo, Regent & Solaris) .
Achter bij de prive woning is een heuse vinotheek alsmede een zeer uitgebreide wijnmakerij gesitueerd in een grote betonnen kelder!

 

 

Specificatie Omschrijving
Naam Rondo
Wijnhuis Wijngoed de Deelgaardeberg
Eigenaar Jos & Nicole Wilms-Gielkens
Plaats Maria-Hoop ( Limburg)
Druifsoort Rondo
Oogstjaar 2020
Inhoud 750-12.%
Aantal 1
Prijs per fles € 13,69
© 2019 - 2021 Nederlandse Streekwijnen | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel

Beste wijnliefhebber, leuk dat je op onze site bent! Let op, wij verkopen alleen wijn aan personen van 18 jaar of ouder.