Groningen

HOF VAN 'T HOGELAND | JOHANNITER 2019

Vorige Artikel 6 van 13 Volgende
€ 18,77 (inclusief btw)

Johanniter 2019

Spatzuiver deze vrij van kunstmest, chemische gewasbescherming Johanniter uit Groningen.
Fris, heel zuiver gekoppeld aan een fijne afdronk laat deze variant zich meteen zien in het glas, samen met de Solaris zijn wij oprecht trots dat wij deze in onze ogen bijzondere wijnen uit Nederland beschikbaar hebben voor geheel Nederland.
Mooi glas voor de Johanniter liefhebber, in de wijn & proviand combinatie kiezen wij voor witlof, zuurkool schotel of snoekbaars uit de oven.

Specificaties

Naam Johanniter 2019
Wijnhuis Wijngaard Hof van 't Hogeland
Eigenaar Elma Middel
Plaats Mensingweer (Groningen)
Druifsoort Johanniter
Oogstjaar 2019
Inhoud 75cl
Alcoholpercentage 13%

Wijngaard Hof van 't Hogeland

Groningen laat zich van de allerbeste kant zien! Ongeloofelijk wellicht maar waar, deze wijngaard van de symphatieke eigenaresse Elma Middel besloot enkele jaren gelden het roer om te gooien en vol overgave op een gedeelte van het familie land druiven te gaan aanplanten voor de wijnbouw.
Gelegen in het pittoreske dorpje Mensingweer op een kleine 10 kilometer van de Waddenzee wordt op ambachtelijke kleinschalige wijze (opbrengst maximaal 3000 flessen) zeer mooie witte wijnen geproduceerd vanuit de Solaris, Muscaris en de Johanitter druif.
Kenmerkend voor de wijnen van Hof van 't Hogeland zijn duidelijk de invloed van het 'zilte' klimaat van de nabij gelegen Waddenzee, wij zijn bijzonder trots dat wij ook met deze wijngaard de samenwerking zijn aan gegaan.

© 2019 - 2022 Nederlandse Streekwijnen | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel

Beste wijnliefhebber, leuk dat je op onze site bent! Let op, wij verkopen alleen wijn aan personen van 18 jaar of ouder.