2020

HOF VAN TWENTE | SUETERIE 2020

Vorige Artikel 20 van 22 Volgende
€ 11,69 (inclusief 21% btw)

Sueterie 2020

Laat de zon maar schijnen!
Sueterie 2020 is een heerlijke zacht droge fruitige Nederlandse wijn opgebouwd uit de alom bekende Sauvignier Gris, Solaris & Johanniter druif soorten.
Mooi voor in de tuin maar zeker in deze periode in de proviand met asperges meer dan lekker.
Maar buiten onze favoriete asperges om zeker een aanrader in de combinatie met salades ( geitenkaas) en de lichtere vis soorten.

 

Hof van Twente

Midden in het hart van Twente in Bentelo is dit domein van Roelof & Ilse Visscher gevestigd.
Roelof wilde eerlijk = eerlijk af vanaf kinds aan boer worden ( of dat ook direct een Nederlandse wijnboer in zijn gedachte zat is ons nog niet bekend:) ).
De eerste belangrijke data tot het verwezenlijken van zijn droom was 13 mei 2000 met de eerste wijngaard met andere woorden 2020 viert Roelof samen met zijn gezin want ook zijn vrouw Ilse en een van de in totaal 3 kinderen werkt dagelijks met veel passie en toewijding in het totale bedrijf.
Door diverse uitbouw mogenlijkheden beslaat anno 2020 de wijngaard op diverse percelen 6.5 ha wat goed is voor 25000 Twentewijnen.
Buiten de ' eigen wijnen' van het Hof van Twente vindt op het totale bedrijf ook van de grootste Nederlandse wijnmakerij plaats onder de noemer Neerlands Wijnmakerij.
Met deze wijnmakerij biedt hij een groot aantal Nederlandse wijnboeren om op een uiters zorgvuldige profesionele manier om bij hem ook deze druiven  tot unieke kwalitatieve wijnen te produceren.
Vanuit onze ogen een logisch gevolg van de (h) eerlijke gastvrijheid van de familie, oprechte Win - Win situatie.
 

Specificatie Omschrijving
Naam Sueterie 2020
Eigenaar Fam. Visscher
Plaats Bentelo ( Overijssel)
Druifsoort Solaris, Sauvignier Gris & Johanniter
Oogstjaar 2020
Inhoud 750cl -13.5% alc.
Aantal 1
Prijs per fles € 11,69
© 2019 - 2021 Nederlandse Streekwijnen | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel