Soepel!

KOOPMAN | KOOPMAN ROOD 2019

Artikel 1 van 8
€ 13,29 (inclusief btw)
Het artikel is uitverkocht.

Koopman Rood 2019

Nieuwe naam en nieuw etiket maar gelukkig is de kwaliteit van deze rode variant, gelegen op eiken, minimaal hetzelfde gebleven. Met dank aan de sympathieke wijnmakers Erik & Marielle. 
Opgebouwd uit drie druivensoorten laat deze (licht) droge rode wijn zich op een subtiele manier zien in het glas, in de afdronk aan de achterkant een lichte houttoon maakt voor ons dit glas gewoon af.
In de winter een mooi glas in de namiddag maar ook in de combinatie met een stamppot andijvie gewoon heerlijk. 

Specificaties

Naam Koopman Rood 2019
Wijnhuis Wijngaard Koopman (voorheen de Slootgaert)
Eigenaar Erik Koopman & Marielle de Bont
Plaats Waarland (Noord-Holland)
Druifsoort Rondo, Cabernet Cantor & Cabernet Cortis
Oogstjaar 2020
Inhoud 75cl
Alcoholpercentage 12.7%

Ontdek, Proef en Beleef via Nederlandse Wijntoer Wijngaard Koopman

Wijngaard Koopman (voorheen De Slootgaert)

De wijngaard die vanaf 2002 wijn produceert is in 2016 overgenomen door Erik & Mariëlle die op een zo veel mogelijk biologische manier sindsdien mooie kwalitatieve wijnen leveren.  Wijngaard Koopman (voorheen De Slootgaert) ligt in Waarland (Noord–Holland) en bestaat uit ongeveer 1.25 hectare waar momenteel rond de 4000 stokken staan. De druivenranken worden gebruikt voor een witte, lichte rosé en twee rode varianten waarvan er een 12 maanden op hout heeft gelegen. Stap voor stap zijn deze enthousiaste eigenaren elk seizoen bezig om tot nog meer verfijning te komen van de wijnen, iets wat ze bijzonder goed af gaat!

© 2019 - 2024 Nederlandse Streekwijnen | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel

Beste wijnliefhebber, leuk dat je op onze site bent! Let op, wij verkopen alleen wijn aan personen van 18 jaar of ouder.