Binnen!

HOF VAN 'T HOGELAND | SOLARIS 2021

Vorige Artikel 97 van 126 Volgende
€ 18,95 (inclusief btw)
Het artikel is uitverkocht.

De levertijd bedraagt 4 dagen.

Solaris 2021

Wauw, een sublieme witte wijn uit het hoge noorden van Groningen?!!
Goed verstopt aan de boorden van de Waddenzee komt deze wijn van onze wijnmaakster Elma Middel vandaan.
Een heerlijke fijne, fris droge wijn met eigen identiteit inclusief fruitige aroma's.
Mooi glas om zelfstandig heerlijk van te genieten, in de combinatie kiezen wij voor klein gevogelte, schaal & schelpdieren of witvis. Maar ook met onze Nederlandse asperges.

Specificaties

Naam Solaris 2021
Wijnhuis Wijngaard Hof van 't Hogeland
Eigenaar Elma Middel
Plaats Mensingeweer (Groningen)
Druifsoort Solaris
Oogstjaar 2021
Inhoud 75cl
Alcoholpercentage 13%

Wijngaard Hof van 't Hogeland

Groningen laat zich van de allerbeste kant zien, deze provincie was al beschikbaar in onze fysieke wijnlokaal (Santpoort-Zuid) maar nu ook via onze site.
Ongeloofelijk wellicht maar waar, deze wijngaard van de symphatieke eigenaresse Elma Middel besloot enkele jaren gelden het roer om te gooien en vol overgave op een gedeelte van het familie land druiven te gaan aanplanten voor de wijnbouw.
Gelegen in het pittoreske dorpje Mensingeweer op een kleine 10 kilometer van de Waddenzee wordt op ambachtelijke kleinschalige wijze ( opbrengst maximaal 3000 flessen) zeer mooie witte wijnen geproduceerd vanuit de Solaris, Muscaris en de Johanitter druif.
Kenmerkend voor de wijnen van Hof van 't Hogeland zijn duidelijk de invloed van het 'Zilte' klimaat van de nabij gelegen Waddenzee, wij zijn bijzonder trots dat wij ook met deze wijngaard de samenwerking zijn aangegaan.
Mede door de kleinschaligheid (gelukkig) is de kans groot dat 'ergens' in het jaar de wijnen gewoon helemaal op... wellicht op dat moment vervelend maar het wachten is meer dan de moeite waard bij de botteling van het nieuwe jaar.

© 2019 - 2023 Nederlandse Streekwijnen | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel

Beste wijnliefhebber, leuk dat je op onze site bent! Let op, wij verkopen alleen wijn aan personen van 18 jaar of ouder.