Bio!

EL PLACER | VADERS TROTS 2019

Vorige Artikel 3 van 4 Volgende
€ 16,59 (inclusief btw)

Vaders Trots 2019

100% de waarheid. Een heerlijk stoer maar zeker niet overheersend glas deze toch wel bijzondere rode biologische variant.
Een zeer bijzondere Cuvee opgebouwd  van de Regent en de Rondo druif. Deze wijn zal zich vooral geliefd maken bij de liefhebbers van een voller robuuster glas Nederlandse wijn. Perfect met een zwaarder belegen kaasplankje eventueel aangevuld met wat ongebrande noten.

Specificaties

Naam Vaders Trots
Wijnhuis Biologische Wijngaard El Placer
Eigenaar Johan & Lidwien
Plaats Lelystad (Flevoland)
Druifsoort Regent & Rondo
Oogstjaar 2019
Inhoud 75cl

Biologische Wijngaard El Placer

Wijngaard El Placer wij horen u denken? El Placer rare naam ....maar toen wij met de sympathieke wijnmaker Johan in gesprek gingen werd ons zowel de naam als zijn totale biologische opvatting geheel duidelijk. De wijngaard is gelegen aan de rand van Lelystad op een 'beschermd gebied' m.b.t. ontwikkeling door de mens met andere woorden de natuur heeft hier al die jaren vrij spel gehad en ook in de toekomst blijft dit geborgen.
Vanaf 2000 zijn Johan & Lidwien dagelijks op de wijngaard aan het werk waar met name de Regent en de Rondo druif wordt verbouwd.
Wij hebben de diverse biologische wijnen geproefd en waren onder de indruk van de logica in de balans structuur in het glas, vooralsnog hebben wij diverse rode varianten opgenomen, maar richting het voorjaar gaat er als het aan ons ligt zeker ook andere stille varianten worden toegevoegd.

© 2019 - 2022 Nederlandse Streekwijnen | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel

Beste wijnliefhebber, leuk dat je op onze site bent! Let op, wij verkopen alleen wijn aan personen van 18 jaar of ouder.