Bio!

EL PLACER | REGENT 2021

Artikel 1 van 60
€ 18,79 (inclusief btw)
Het artikel is uitverkocht.

Regent 2021

Subliem in de eenvoud met mooi kruidje is deze biologische Regent van de Biologische Wijngaard El Placer, niet te zwaar eigenlijk voor een klassieke Regent variant redelijk soepel met een fijne lange afdronk.
Het spreekt voor zich dat deze rode wijn uitstekend tot zijn recht komt bij rood vlees en Nederlands wild, met onze voorkeur met een lichtere bereiding eventueel afgemaakt met een ouderwets hutspot of zuurkool stampot.

Specificaties

Naam Regent 2021
Wijnhuis Biologische Wijngaard El Placer
Eigenaar Johan & Lidwien
Plaats Lelystad (Flevoland)
Druifsoort Regent
Oogstjaar 2021
Inhoud 75cl
Alcoholpercentage 12%
 

Ontdek, Proef en Beleef via Nederlandse Wijntoer Wijngaard El Placer

Biologische Wijngaard El Placer

Wijngaard El Placer wij horen u denken? El Placer rare naam ....maar toen wij met de sympathieke wijnmaker Johan in gesprek gingen werd ons zowel de naam als zijn totale biologische opvatting geheel duidelijk. De wijngaard is gelegen aan de rand van Lelystad op een 'beschermd gebied' m.b.t. ontwikkeling door de mens met andere woorden de natuur heeft hier al die jaren vrij spel gehad en ook in de toekomst blijft dit geborgen.
Vanaf 2000 zijn Johan & Lidwien dagelijks op de wijngaard aan het werk waar met name de Regent en de Rondo druif wordt verbouwd.
Wij hebben de diverse biologische wijnen geproefd en waren onder de indruk van de logica in de balans structuur in het glas, vooralsnog hebben wij diverse rode varianten opgenomen, maar richting het voorjaar gaat er als het aan ons ligt zeker ook andere stille varianten worden toegevoegd.

© 2019 - 2024 Nederlandse Streekwijnen | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel

Beste wijnliefhebber, leuk dat je op onze site bent! Let op, wij verkopen alleen wijn aan personen van 18 jaar of ouder.