Vegan!

BETUWS WIJNDOMEIN | LINGE WIT JOHANNITER 2021

Artikel 1 van 7 Volgende
€ 16,49 (inclusief btw)
Het artikel is uitverkocht.

Linge Wit Johanniter 2021

Zomaar een Johanniter uit Nederland? Nee, ondanks dat de Johanniter druif gewoon veelvuldig in onze witte wijnen voorkomt is deze variant toch wel zeer bijzonder.
Subtiel in het glas, mooie kleurschakeling met een soepele afdronk maakt dit glas net even wat bijzondere, droge Nederlandse streekwijn. (H)eerlijk fris bouquet, proefbaar een verfijnde smaak van appel, citrusfruit met een aangenaam bittertje. Al onze wijnen mogen natuurlijk zelfstandig gedronken worden maar deze variant is perfect in de proviand combinatie met kleine rivierkreeftjes, hollandse garnalen of een ambachtelijke gerookte paling!

Specificaties

Naam Linge Wit Johanniter 2021
Eigenaar Betuws Wijndomein
Plaats Erichem (Gelderland)
Druifsoort Johanniter
Oogstjaar 2021
Inhoud 75cl
Alcoholpercentage 11%
 

Ontdek, Proef en Beleef via Nederlandse Wijntoer Betuws Wijndomein

Betuws Wijndomein

Op de Betuwe in het plaatsje Erichem ligt dit unieke Nederlandse domein, genaamd Betuws Wijndomein.
De eigenaren Diederik & Arina hechten veel waarde aan duurzaamheid gedurende het gehele proces en andere werkzaamheden in en rondom de wijngaard. Mede door deze visie wordt er nog veel ouderwets c.q. ambachtelijk met de hand gewerkt op dit domein, tevens is het streven om de reststromen zo veel mogelijk tot meerwaarde te brengen. Door bovenstaande is het totale assortiment breed georiënteerd, echter wij beperken ons voorlopig, mede door de verkrijgbaarheid, tot de stille varianten.

De afgelopen jaren mede door de hulp van de familie en de vele loyale vrijwilligers is het Betuws Wijndomein uitgegroeid tot een zeer serieuze, groot wijnbedrijf in Nederland. Dat deze groei de kwaliteit ongekend hoog heeft gestuwd blijkt wel uit dat deze wijngaard de 'Beste wijngaard over de jaargangen 2017-2018-2019' mag noemen vanuit de keuring van de Wijnkeuring van de Lage Landen'.

Diederik heeft als achtergrond zijn studie HAS en is opgegroeid in het familiebedrijf, Arina zijn partner heeft als achtergrond onder andere een MSc in gastronomie. Deze achtergrond voel, proef, herken je zowel in de wijnen als op het totale domein!

© 2019 - 2023 Nederlandse Streekwijnen | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel

Beste wijnliefhebber, leuk dat je op onze site bent! Let op, wij verkopen alleen wijn aan personen van 18 jaar of ouder.