Genieten

AAN DE BREEDE BEEK | MUSCATO SECCO WIT 2019

Artikel 1 van 2 Volgende
€ 16,89 (inclusief btw)

Muscato Secco Wit 2019

Lekker, fris bubbeltje met een klein bittertje in de prikkel. Deze Muscato Secco van Wijngaard Aan de Breede Beek is opgebouwd vanuit de Muscaris druif, in het glas lekker veel bloemen, vlierbes en het appeltje te herleiden.
Wij van Nederlandse Streekwijnen geven net als bij de andere mousserende varianten eigenlijk altijd gewoon de voorkeur om zelfstandig deze wijn te drinken, in de combinatie laten wij een ieder vrij om te komen tot een persoonlijke wijnspijs combinatie!

Specificaties

Naam Muscato Secco Wit 2019
Wijnhuis Wijngaard Aan de Breede Beek
Eigenaar Henk Breugem
Plaats Nijkerk (Gelderland)
Druifsoort Muscaris
Oogstjaar 2019
Inhoud 75cl
Alcoholpercentage 11.5%

Wijngaard Aan de Breede Beek

Midden in de bossen van Nijkerk (Gelderse Vallei), ligt het landgoed Slichtenhorst waarop Wijngaard Aan de Breede Beek ligt. Mede door de omliggende bomen is de natuur op deze plek, de stilte wordt alleen onderbroken door het gezang van vogels. In deze rust is wijngaardenier Henk Breugem dagelijks bezig om samen met zijn team op duurzame wijze kwalitatieve wijnen te produceren, wat hem bijzonder goed afgaat aangezien de wijngaard uitgeroepen is 'Beste Wijngaard 2019!'
Vanaf 2010 komen er van de 2 hectare, verdeeld over 2 percelen zowel de stille varianten als de bruisende secco variant van dit unieke landgoed waarvan de geschiedenis terug gaat naar de 9de eeuw! Door de eeuwen heen heeft er geen ruilverkaveling plaatsgevonden, mede hierdoor i.c.m. duurzame, natuurlijke werkwijze zorgt ervoor dat de bodem gewoon meer dan uitstekend is wat ook duidelijk te herleiden is in de wijnen.

© 2019 - 2023 Nederlandse Streekwijnen | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel

Beste wijnliefhebber, leuk dat je op onze site bent! Let op, wij verkopen alleen wijn aan personen van 18 jaar of ouder.