Achterhoek

A.W.B | GOODGOAN 2019

Artikel 1 van 59 Volgende
€ 13,19 (inclusief btw)
Het artikel is uitverkocht.

Goodgoan 2019

Robuuste volle rode wijn afkomstig uit Gelderland, duidelijke tonen van zwarte bessen en kruiden waarneembaar, dit in combinatie met een klein bittertje maakt deze wijn gewoon compleet. Prima wijn om in dit seizoen zelfstandig te drinken, echter in de combinatie met Hollandse warme maaltijd of gerechten met rood vlees ook een uitstekende keuze.

Specificaties

Naam Goodgoan 2019
Wijnhuis Verenigde Achterhoekse Wijnbouwers
Plaats Vorden (Gelderland)
Druifsoort Rondo, Pinotin & Cabernet Cantor
Oogstjaar 2019
Inhoud 75cl
Alcoholpercentage 13%

Verenigde Achterhoekse Wijnbouwers

Vanaf 2004 zijn een 9-tal wijnpioniers gevestigd in de Achterhoek (Gelderland) begonnen met aanplant van hybride druiven rassen. Nu ongeveer 15 jaar na oprichting van de coöperatie Verenigde Achterhoekse Wijnbouwers is het totaal aan oppervlakte wijngaarden ongeveer 12 hectare waarbij in 2011 nieuwe aanplant is geweest.
De wijnen van deze cooperatie vallen regelmatig zowel op nationale als internationale vakbeurzen in de prijzen gevallen. De oogst van deze Nederlandse Streekwijn 2018 zal naar verwachting rond de 8000 flessen gaan opleveren.

© 2019 - 2022 Nederlandse Streekwijnen | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel

Beste wijnliefhebber, leuk dat je op onze site bent! Let op, wij verkopen alleen wijn aan personen van 18 jaar of ouder.