Droog

'T HEEKENBROEK | ULENPAS GRIS 2017

Artikel 1 van 73 Volgende
€ 13,69 (inclusief btw)
Het artikel is uitverkocht.

Ulenpas Gris 2017

Een sublieme droge witte wijn opgebouwd uit de Souvignier Gris, Johanniter en de Solaris druif.
Lekker vol, mooi in balans en duidelijk wit fruit ter herleiden denk aan appel, peer en aan de achterkant een vleugje kruisbes.
Bovenstaande smaak profiel in combinatie met de rijkelijk aanwezige mineralen, maakt dit in onze ogen gewoon tot een heerlijk glas voor in het voorjaar. Eventueel lekker in de combinatie met bospeen/peultjes en een in de roomboter gebakken sliptongetje uit onze eigen Noordzee.

Specificaties

Naam Ulenpas Gris
Wijnhuis Wijnboerderij 't Heekenbroek
Eigenaar Job Huisman
Plaats Drempt (Gelderland)
Druifsoort Johanniter, Souvignier Gris, Solaris
Oogstjaar 2017
Inhoud 75cl

Wijnboerderij 't Heekenbroek

Vlak voor Doetichem midden in de Achterhoek ligt in het plaatsje Drempt deze Wijngaard & Wijnmakerij van de familie Huisman.
Sinds 2006 staat er op de mineraalhoudende riviergrond ongeveer 7500 druivenstokken op 2 ha.perceel rondom de boerderij.
Er is gekozen voor een achtal meeldauw tolerante rassen die op een duurzame wijze worden geteeld, mede door de handmatige pluk levert dit gemiddeld  7500 flessen  per jaar op. Alle drie de stille varianten komen van deze Wijnboerderij af, het gehele proces inclusief de botteling vindt allemaal plaats op de Wijngaard onder leiding van wijnmaker en eigenaar Job Huisman.

© 2019 - 2023 Nederlandse Streekwijnen | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel

Beste wijnliefhebber, leuk dat je op onze site bent! Let op, wij verkopen alleen wijn aan personen van 18 jaar of ouder.