0%

BETUWS WIJNDOMEIN | BETUWSE BRUIS WIT

Vorige Artikel 6 van 7 Volgende
€ 10,69 (inclusief btw)
Het artikel is uitverkocht.

De levertijd bedraagt 4 dagen.

Betuwse Bruis Wit

Boem wat een heerlijk smaakvolle bruis variant van het Betuws Wijndomein! Puur, eerlijk met een frisse smaak waar ook duidelijk de aroma's van bosvruchten en rood fruit te herleiden zijn.
Kortom zeker in de warmere maanden een heerlijke alcoholvrije variant!

Specificaties

Naam Betuwse Bruis Wit
Wijnhuis Betuws Wijndomein
Eigenaar Diederik & Arina
Plaats Erichem (Gelderland)
Inhoud 75cl
Alcoholpercentage 0%

Ontdek, Proef en Beleef via Nederlandse Wijntoer Betuws Wijndomein

Betuws Wijndomein

Op de Betuwe in het plaatsje Erichem ligt dit unieke Nederlandse domein, genaamd Betuws Wijndomein.
De eigenaren Diederik & Arina hechten veel waarde aan duurzaamheid gedurende het gehele proces en andere werkzaamheden in en rondom de wijngaard. Mede door deze visie wordt er nog veel ouderwets c.q. ambachtelijk met de hand gewerkt op dit domein, tevens is het streven om de reststromen zo veel mogelijk tot meerwaarde te brengen. Door bovenstaande is het totale assortiment breed georiënteerd, echter wij beperken ons voorlopig, mede door de verkrijgbaarheid, tot de stille varianten.

De afgelopen jaren mede door de hulp van de familie en de vele loyale vrijwilligers is het Betuws Wijndomein uitgegroeid tot een zeer serieuze, groot wijnbedrijf in Nederland. Dat deze groei de kwaliteit ongekend hoog heeft gestuwd blijkt wel uit dat deze wijngaard de 'Beste wijngaard over de jaargangen 2017-2018-2019' mag noemen vanuit de keuring van de Wijnkeuring van de Lage Landen'.

Diederik heeft als achtergrond zijn studie HAS en is opgegroeid in het familiebedrijf, Arina zijn partner heeft als achtergrond onder andere een MSc in gastronomie. Deze achtergrond voel, proef, herken je zowel in de wijnen als op het totale domein!

© 2019 - 2023 Nederlandse Streekwijnen | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel

Beste wijnliefhebber, leuk dat je op onze site bent! Let op, wij verkopen alleen wijn aan personen van 18 jaar of ouder.