WauW!

BETUWS WIJNDOMEIN | HOPHOUT THEE

Vorige Artikel 5 van 7 Volgende
€ 13,49 (inclusief btw)

HopHout Thee

Zoals bekend hebben wij ook met de eigenaren van het Betuws Wijndomein (Diederik & Arina) een meer dan uistekende samenwerking, recentelijk bij het proeven van de nieuwe reguliere jaargangen lieten zij vol trots deze HopHout Thee variant zien & proeven.
Zien & Proeven staat gelijk aan Drinken, een unieke smaakbeleving, feestelijk mousserend glas, alcoholvrij, spannend en zoals het Betuws Wijndomein beaamt ook nog sterk in de proviand combinatie zoals zeebanket of de wat robuustere kaasfondue!
Aangezien wij altijd op zoek zijn naar bijzondere alcoholvrije varianten die in de perceptie gewoon een andere verwachting creeeren hebben wij uiteraard deze variant meteen opgenomen. Spreekt voor zich dat dit eigenlijk een Must Try voor een ieder is.

Specificaties

Naam HopHout Thee
Eigenaar Betuws Wijndomein
Plaats Erichem (Gelderland)
Inhoud 75cl
Alcoholpercentage 0%

Ontdek, Proef en Beleef via Nederlandse Wijntoer Betuws Wijndomein

Betuws Wijndomein

Op de Betuwe in het plaatsje Erichem ligt dit unieke Nederlandse domein, genaamd Betuws Wijndomein.
De eigenaren Diederik & Arina hechten veel waarde aan duurzaamheid gedurende het gehele proces en andere werkzaamheden in en rondom de wijngaard. Mede door deze visie wordt er nog veel ouderwets c.q. ambachtelijk met de hand gewerkt op dit domein, tevens is het streven om de reststromen zo veel mogelijk tot meerwaarde te brengen. Door bovenstaande is het totale assortiment breed georiënteerd, echter wij beperken ons voorlopig, mede door de verkrijgbaarheid, tot de stille varianten.

De afgelopen jaren mede door de hulp van de familie en de vele loyale vrijwilligers is het Betuws Wijndomein uitgegroeid tot een zeer serieuze, groot wijnbedrijf in Nederland. Dat deze groei de kwaliteit ongekend hoog heeft gestuwd blijkt wel uit dat deze wijngaard de 'Beste wijngaard over de jaargangen 2017-2018-2019' mag noemen vanuit de keuring van de Wijnkeuring van de Lage Landen'.

Diederik heeft als achtergrond zijn studie HAS en is opgegroeid in het familiebedrijf, Arina zijn partner heeft als achtergrond onder andere een MSc in gastronomie. Deze achtergrond voel, proef, herken je zowel in de wijnen als op het totale domein!

© 2019 - 2023 Nederlandse Streekwijnen | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel

Beste wijnliefhebber, leuk dat je op onze site bent! Let op, wij verkopen alleen wijn aan personen van 18 jaar of ouder.