Bio!

EL PLACER | REGENT 2018

Vorige Artikel 29 van 48 Volgende
€ 14,49 (inclusief 21% btw)

Regent uit de polder?

Subliem in de eenvoud met mooi kruidje is deze biologische Regent van de wijngaard El Placer, niet te zwaar eigenlijk voor een klassieke Regent variant redelijk soepel met een fijne lange afdronk.
Spreekt voor zich dat deze rode wijn uitstekend tot zijn recht komt bij rood vlees en Nederland wild met onze voorkeur met een lichtere bereiding eventueel afgemaakt met een ouderwets hutspot of zuurkool stampot.
 

Biologische Wijngaard El Placer uit Lelystad.
Wij horen u denken? El Placer rare naam ....maar toen wij met de sympathieke wijnmaker Johan in gesprek gingen werd ons zowel de naam als zijn totale biologische opvatiing geheel duidelijk.
De wijngaard is gelegen aan de rand van Lelystad op een ' beschermd gebied' m.b.t ontwikkeling door de mens met andere woorden de natuur heeft hier al die jaren vrij spel gehad en  ook in de toekomst blijft dit geborgen.
Vanaf 2000 zijn Joham & Lidwien dagelijks op de wijngaard aan het werk waar met name de Regent en de Rondo druif wordt verbouwd.
Wij hebben de diverse biologische wijnen geproefd en waren onder de indruk van de logica in de balans structuur in het glas, vooralsnog hebben wij diverse rode varianten opgenomen maar richting het voorjaar gaat er als het aan ons ligt zeker ook andere stille varianten worden toegevoegd.

 

 

Specificatie Omschrijving
Naam Regent
Wijnhuis Biologische wijngaard El Placer
Eigenaar Johan & Lidwien
Plaats Lelystad ( Noordoostpolder)
Druifsoort Regent
Oogstjaar 2018
Inhoud 750
Aantal 1
Prijs per fles € 14,49
© 2019 - 2020 Nederlandse Streekwijnen | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel