Fruit explosie

AAN DE BREEDE BEEK | CABERNET CORTIS SECCO ROSE 2019

Artikel 1 van 35
€ 16,89 (inclusief btw)
Het artikel is uitverkocht.

Cabernet Cortis Secco Rose 2019

Na de succesvolle witte variant heeft wijngaardenier Henk Breugem gelukkig besloten om ook een rose variant uit het sublieme jaar 2019 te bottelen, Henk, bedankt namens alle wijnliefhebbers!
Opgebouwd uit de Cabernet Cortis laat deze stoere bubbel zich meteen zien in het glas. 

Specificaties

Naam Cabernet Cortis Secco Rose 2019
Wijnhuis Wijngaard Aan de Breede Beek
Eigenaar Henk Breugem
Plaats Nijkerk (Gelderland)
Druifsoort Cabernet Cortis
Oogstjaar 2019
Inhoud 75cl
Alcoholpercentage 11.5%

Wijngaard Aan de Breede Beek

Midden in de bossen van Nijkerk (Gelderse Vallei), ligt het landgoed Slichtenhorst waarop Wijngaard Aan de Breede Beek ligt. Mede door de omliggende bomen is de natuur op deze plek, de stilte wordt alleen onderbroken door het gezang van vogels. In deze rust is wijngaardenier Henk Breugem dagelijks bezig om samen met zijn team op duurzame wijze kwalitatieve wijnen te produceren, wat hem bijzonder goed afgaat aangezien de wijngaard uitgeroepen is 'Beste Wijngaard 2019!'
Vanaf 2010 komen er van de 2 hectare, verdeeld over 2 percelen zowel de stille varianten als de bruisende secco variant van dit unieke landgoed waarvan de geschiedenis terug gaat naar de 9de eeuw! Door de eeuwen heen heeft er geen ruilverkaveling plaatsgevonden, mede hierdoor i.c.m. duurzame, natuurlijke werkwijze zorgt ervoor dat de bodem gewoon meer dan uitstekend is wat ook duidelijk te herleiden is in de wijnen.

© 2019 - 2024 Nederlandse Streekwijnen | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel

Beste wijnliefhebber, leuk dat je op onze site bent! Let op, wij verkopen alleen wijn aan personen van 18 jaar of ouder.