Licht gekoeld!

'T HEEKENBROEK | NOORDERLICHT 2019

Artikel 2 van 3
€ 18,29 (inclusief btw)

Noorderlicht 2019

Mooie soepele toegangelijke rode wijn opgebouwd uit de Pinotin druif.
Lekker fris, robijnrood in de kleurschakeling met tonen van de kers en de rode bes met in de korte afdronk een vleugje bosaardbei.
Wij hebben een voorkeur voor licht gekoeld in de Wijn & Proviand met kalfsvlees of de tradtionele Italiaanse gerechten maar zelfstandig uiteraard ook niets mis mee!

Specificaties

Naam Noorderlicht 2019
Wijnhuis Wijnboerderij 't Heekenbroek
Eigenaar Job Huisman
Plaats Drempt (Gelderland)
Druifsoort Pinotin
Oogstjaar 2019
Inhoud 75cl
 

Ontdek, Proef en Beleef via Nederlandse Wijntoer Wijnboerderij 't Heekenbroek

Wijnboerderij 't Heekenbroek

Vlak voor Doetichem midden in de Achterhoek ligt in het plaatsje Drempt deze Wijngaard & Wijnmakerij van de familie Huisman.
Sinds 2006 staat er op de mineraalhoudende riviergrond ongeveer 7500 druivenstokken op 2 ha.perceel rondom de boerderij.
Er is gekozen voor een achtal meeldauw tolerante rassen die op een duurzame wijze worden geteeld, mede door de handmatige pluk levert dit gemiddeld  7500 flessen  per jaar op. Alle drie de stille varianten komen van deze Wijnboerderij af, het gehele proces inclusief de botteling vindt allemaal plaats op de Wijngaard onder leiding van wijnmaker en eigenaar Job Huisman.

© 2019 - 2024 Nederlandse Streekwijnen | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel

Beste wijnliefhebber, leuk dat je op onze site bent! Let op, wij verkopen alleen wijn aan personen van 18 jaar of ouder.