Op = echt Op

ELMARE | STERRE 2019

Artikel 1 van 83 Volgende
€ 11,95 (inclusief btw)
Het artikel is uitverkocht.

Sterre 2019

Wederom een sublieme wijn uit de provincie Zeeland, midden uit hart van deze provincie waar de druivenranken op een voormalige zee arm staan, heeft deze eigenlijke klassieke Johannieter een heel eigen, verrassende smaak ontwikkeld. Goed in balans, klein zuurtje deze mooie volle Nederlandse Streekwijn die ook wel iets weg heeft van een Riesling variant!
Eerlijk is eerlijk, deze hoort gewoon in de koelkast te liggen! In de spijs spreekt voor zich dat deze wijn als begeleider bij Nederlandse delicatessen zoals klassieke Nederlandse asperges met zalm of ander zeebanket. Deze mooie wijn uit Zeeland is gewoon altijd een match!

Specificaties

Naam Sterre 2019
Wijnhuis Wijnboerderij Catharinahoeve (Elmare)
Plaats Waterlandkerkje (Zeeland)
Druifsoort Johanniter
Oogstjaar 2019
Inhoud 75cl
Alcoholpercentage 12.5%

Ontdek, Proef en Beleef via Nederlandse Wijntoer Wijnboerderij Catharinahoeve ( Elmare )

Wijnboerderij Catharinahoeve (Elmare)

Wijnboerderij Catharinahoeve (Elmare) is gevestigd in het pittoreske Groede, regio Zeeuws-Vlaanderen. Op dit Zeeuwse landgoed is een behalve een wijnboerderij, een compleet gemengd boerenbedrijf gevestigd. Vanuit de visie wordt er op duurzame wijze gewerkt, zodat ook de aankomende generaties mogen genieten van onder andere de (h)eerlijke stille wijnen van het landgoed.
Momenteel staan er ongeveer ca. 1,5 ha druivenstokken waar een 6 tal druivenrassen worden geteeld. Deze vormen de basis voor rode, witte, rosé en tevens wordt er een portachtige specialiteit (opname najaar 2020) gemaakt vanuit eigen walnotenbomen! Bijzonder is ook dat er dagelijks hard wordt gewerkt, buiten de vrijwilligers om, door de medewerkers van zorginstelling Juutsom.
Ieder die ooit in Zeeland is geweest zal direct terug gaan naar de herinnering bij het nemen van de eerste slok, voor diegene die nog nooit in Zeeland zijn geweest zeggen wij van Nederlandse Streekwijnen begin met een mooi glas van Catharinahoeve dan komt het bezoek vanzelf.

© 2019 - 2023 Nederlandse Streekwijnen | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel

Beste wijnliefhebber, leuk dat je op onze site bent! Let op, wij verkopen alleen wijn aan personen van 18 jaar of ouder.