2022

HOF VAN TWENTE | SUETERIE ROSE 2022

Artikel 1 van 13 Volgende
€ 12,98 (inclusief btw)
Het artikel is uitverkocht.

Sueterie Rose 2022

Al jaren achterelkaar hoort deze rosé variant van Wijngaard Hof van Twente tot de absolute top van Nederland.
Eerlijk is Eerlijk, wij hebben dezelfde mening, deze Sueterie Rose 2021 is mooi opgebouwd uit de Pinotin heerlijk zacht maar goed en vol met mooi zomerfruit in de smaak.
Zelfstandig met een klein hapje, bij de BBQ, bij een salade met gevogelte? Zeer breed in de combinatie maar zelfstandig ook gewoon in onze ogen meer dan lekker.

Specificaties

Naam Sueterie Rose 2022
Wijnhuis Wijngaard Hof van Twente
Eigenaar Fam. Visscher
Plaats Bentelo (Overijssel)
Druifsoort Pinotin, Regent
Oogstjaar 2022
Inhoud 75cl
Alcoholpercentage 12.5%


Ontdek, Proef en Beleef via Nederlandse Wijtoer Wijngaard Hof van Twente

Over Wijngaard Hof van Twente

Midden in het hart van Twente in Bentelo is Wijngaard Hof van Twente van Roelof & Ilse Visscher gevestigd. Roelof wilde eerlijk is eerlijk al vanaf kinds af aan boer worden (of Nederlandse wijnboer in zijn gedachte zat is ons nog niet bekend).
De eerste belangrijke datum tot het verwezenlijken van zijn droom was 13 mei 2000 met de eerste wijngaard, met andere woorden al meer dan 20 jaar werkt Roelof samen met zijn gezin, want ook zijn vrouw Ilse en 1 van de 3 kinderen, dagelijks met veel passie en toewijding in het bedrijf.

Door diverse uitbouw mogelijkheden beslaat de wijngaard anno 2020 op diverse percelen 6.5 ha wat goed is voor 25.000 Twente wijnen.
Buiten de 'eigen wijnen' van Wijngaard Hof van Twente vindt op het totale bedrijf ook van de grootste Nederlandse wijnmakerij plaats onder de noemer Neerlands Wijnmakerij.
Met deze wijnmakerij biedt hij een groot aantal Nederlandse wijnboeren om op een uiters zorgvuldige profesionele manier om bij hem ook deze druiven  tot unieke kwalitatieve wijnen te produceren.
Vanuit onze ogen een logisch gevolg van de (h) eerlijke gastvrijheid van de familie, een oprechte win-win situatie.

© 2019 - 2023 Nederlandse Streekwijnen | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel

Beste wijnliefhebber, leuk dat je op onze site bent! Let op, wij verkopen alleen wijn aan personen van 18 jaar of ouder.