Lemberger

HOF VAN TWENTE | SUETERIE ROOD SELECT 2021

Artikel 1 van 64
€ 18,39 (inclusief btw)
Het artikel is uitverkocht.

Sueterie Rood Select 2021

(H)eerlijke volle rode wijn van de vroegrijpe Regent, Pinotin en de niet veel in Nederland voorkomende Lemberger druif.
Zwarte bes, laurier en ook vanille komen na het inschenken subtiel naar voren, bijzonder van deze variant van Wijngaard Hof van Twente is dat deze wijn tot standgekomen is door middel van een zorgvuldige bewaakte open pulpvergisting, houtlagering op Frans eiken.
Waarschijnlijk weet u al genoeg maar vanzelfsprekend een mooi glas om zelfstandig te drinken terwijl het buiten heerlijk winter weer is tevens natuurlijk een voltreffer in de combinatie met klassiek rood vlees denk aan rosbief, staartstuk uit de oven of een mooi stuk rood Nederlands wild.

Specificaties

Naam Sueterie Rood Select 2021
Wijnhuis Wijngaard Hof van Twente
Eigenaar Fam. Visscher
Plaats Bentelo (Overijssel)
Druifsoort Regent, Pinotin & Lemberger
Oogstjaar 2021
Inhoud 75cl
Alcoholpercentage 13%

Ontdek, Proef en Beleef via Nederlandse Wijtoer Wijngaard Hof van Twente

Over Wijngaard Hof van Twente

Midden in het hart van Twente in Bentelo is Wijngaard Hof van Twente van Roelof & Ilse Visscher gevestigd. Roelof wilde eerlijk is eerlijk al vanaf kinds af aan boer worden (of Nederlandse wijnboer in zijn gedachte zat is ons nog niet bekend).
De eerste belangrijke datum tot het verwezenlijken van zijn droom was 13 mei 2000 met de eerste wijngaard, met andere woorden al meer dan 20 jaar werkt Roelof samen met zijn gezin, want ook zijn vrouw Ilse en 1 van de 3 kinderen, dagelijks met veel passie en toewijding in het bedrijf.

Door diverse uitbouw mogelijkheden beslaat de wijngaard anno 2020 op diverse percelen 6.5 ha wat goed is voor 25.000 Twente wijnen.
Buiten de 'eigen wijnen' van Wijngaard Hof van Twente vindt op het totale bedrijf ook van de grootste Nederlandse wijnmakerij plaats onder de noemer Neerlands Wijnmakerij.
Met deze wijnmakerij biedt hij een groot aantal Nederlandse wijnboeren om op een uiterst zorgvuldige deskundige manier om bij hem ook deze druiven  tot unieke kwalitatieve wijnen te produceren.
Vanuit onze ogen een logisch gevolg van de (h) eerlijke gastvrijheid van de familie, een oprechte win-win situatie.

© 2019 - 2024 Nederlandse Streekwijnen | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel

Beste wijnliefhebber, leuk dat je op onze site bent! Let op, wij verkopen alleen wijn aan personen van 18 jaar of ouder.