Lemberger

HOF VAN TWENTE | SUETERIE ROOD SELECT 2018

Vorige Artikel 37 van 59 Volgende
€ 17,65 (inclusief btw)

Sueterie Rood Select 2018

(H)eerlijke volle rode wijn van de vroegrijpe Regent, Pinotin en de niet veel in Nederland voorkomende Lemberger druif.
Zwarte bes, laurier en ook vanille komen na het inschenken subtiel naar voren, bijzonder van deze variant van het Hof van Twente is dat deze wijn tot standgekomen is door middel van een zorgvuldige bewaakte open pulpvergisting, houtlagering op Frans eiken.
Waarschijnlijk weet u al genoeg maar vanzelfsprekend een mooi glas om zelfstandig te drinken terwijl het buiten heerlijk winter weer is tevens natuurlijk een voltreffer in de combinatie met klassiek rood vlees denk aan rosbief, staartstuk uit de oven of een mooi stuk rood Nederlands wild.

Specificaties

Naam Sueterie Rood Select 2018
Wijnhuis Hof van Twente
Eigenaar Fam. Visscher
Plaats Bentelo (Overijssel)
Druifsoort Regent, Pinotin & Lemberger
Oogstjaar 2018
Inhoud 75cl
Alcoholpercentage 13%

Hof van Twente

Midden in het hart van Twente in Bentelo is dit domein van Roelof & Ilse Visscher gevestigd. Roelof wilde eerlijk = eerlijk af vanaf kinds aan boer worden (of er ook direct een Nederlandse wijnboer in zijn gedachte zat is ons nog niet bekend).
De eerste belangrijke data tot het verwezenlijken van zijn droom was 13 mei 2000 met de eerste wijngaard met andere woorden 2020 viert Roelof samen met zijn gezin want ook zijn vrouw Ilse en een van de in totaal 3 kinderen werkt dagelijks met veel passie en toewijding in het totale bedrijf.

Door diverse uitbouw mogelijkheden beslaat de wijngaard anno 2020 op diverse percelen 6.5 ha wat goed is voor 25000 Twentewijnen.
Buiten de 'eigen wijnen' van het Hof van Twente vindt op het totale bedrijf ook van de grootste Nederlandse wijnmakerij plaats onder de noemer Neerlands Wijnmakerij.
Met deze wijnmakerij biedt hij een groot aantal Nederlandse wijnboeren om op een uiters zorgvuldige profesionele manier om bij hem ook deze druiven  tot unieke kwalitatieve wijnen te produceren.
Vanuit onze ogen een logisch gevolg van de (h) eerlijke gastvrijheid van de familie, oprechte win-win situatie.

© 2019 - 2022 Nederlandse Streekwijnen | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel

Beste wijnliefhebber, leuk dat je op onze site bent! Let op, wij verkopen alleen wijn aan personen van 18 jaar of ouder.